Follow Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini

Pelakon veteran India Veena Kapoor dilaporkan telah dibunuh dengan kejam oleh anaknya sendiri Sachin Kapoor disebabkan pertikaian harta. Menurut laporan, suspek mengaku melakukan jenayah itu dan berkata bahawa kejadian itu berlaku dalam keadaan marah.

Artikel Berkaitan:

Menurut laporan The Economic Times, mayat Veena telah dibuang ke dalam sungai di daerah Raigad. Polis Mumbai telah menahan tertuduh dan pembantu rumah Lalukumar Mandal kerana membunuh.

Semasa soal siasat, Sachin Kapoor mengaku melakukan pembunuhan itu dan berkata perbincangan hangat untuk mendapatkan hartanah bernilai RM6.4 juta.

HYPE
Capai 5.4 Juta Tontonan, Alha Alfa Cosmetics Berjaya Mendimensikan AJL 37 Dengan Kemeriahan
Baca lagi →

Bintang bersama Veena dari rancangan TV Meri Bhabhi, Nilu Kohli turut meluahkan rasa sedih dengan kehilangan sahabatnya. Dia bercakap kepada TV9 Bharatvarsh dan berkata, “Saya bekerja dengan Veena ji selama kira-kira lima tahun di Main Bhabhi. Selepas siri ini, kami juga membuat satu lagi siri bersama. Tetapi sebelum Corona, kami terputus hubungan dan saya sibuk dengan projek saya. Selepas kematian seseorang, kita ingat perkara-perkara ini. Saya masih tidak percaya dia sudah tiada bersama kita.”

Menurut Economic Times, kes ini bermula apabila satu laporan kehilangan telah dibuat ke atas pelakon berusia 74 tahun oleh pengawal keselamatan selepas curiga dengan ketiadaan mangsa dalam tempoh waktu yang lama.

Polis telah mendaftarkan kes terhadap tertuduh di bawah seksyen 302, 201 dan 34 Kanun Keseksaan India (IPC). Siasatan sedang dijalankan.