Saban tahun penggunaan internet yang pantas sudah menjadi keperluan buat setiap individu dan keluarga. Baik untuk melancarkan pekerjaan sehinggalah kepada melayari media sosial.

Menerusi promosi terbaru daripada Telekom Malaysia dalam usaha utnuk menarik lebih ramai pengguna, TM telah menawarkan pakej Unifi Home dengan langganan 30 hari secara percuma buat pengguna baru pelan Unifi Home berkelajuan 30Mbps, 100Mbps serta 300Mbps.

65f679966446cec9887388afc81b2a8f
HYPE
SmartHeart REFINE, Makanan Basah PREMIUM Dalam Pouch Untuk Si Comel Anda
Baca lagi →

Dalam erti kata lain, para pengguna berpeluang mencuba dahulu pakej Unifi Home di kawasan mereka sebelum membuat keputusan untuk meneruskan langganan atau sebaliknya.

maxresdefault (5)

Sumber: YouTube Jayce Ooi

Difahamkan promosi ini cuma ditawarkan buat pakej Unifi Home sahaja dimana para pengguna masih lagi perlu membayar sebarang penambahan lain seperti pakej Unifi TV.

Buat anda yang berminat untuk mencuba langganan Unifi Home selama 30 hari percuma, anda boleh klik di sini untuk mendapatkannya. Promosi ini sudah mulai ditawarkan sehingga 30 Jun 2020 ini.

Ketahui juga platfrom terbaru unifi yang boleh membantu anda membuat persiapan raya dengan lebih meriah. Klik pautan di bawah untuk mengetahui dengan lebih lanjut.

Platform Baru unifi Ini Boleh Bantu Persiapan Raya Anda! Ramadan Tetap Ramadan, Raya Tetap Raya

Ini Kelebihan Unifi Plus Box Yang Murah Dan Berbaloi Buat Anda Sekeluarga

Anda Mungkin Suka