Follow VOCKET di Telegram untuk isu isu viral terkini

Kesemua pelanggan Premium Spotify Amerika Syarikat layak untuk langganan Hulu percuma yang akan termasuk dalam pakej biasa mereka sebanyak $9.99 USD sebulan bermula pada 12 Mac 2019.

Laman penstriman mereka telah mengumumkan bahawa pengguna boleh menggunakan siri pawagam dan filem hit TV Hulu, pertunjukan semasa dari setiap rangkaian utama Amerika Syarikat dan mengiktiraf Hulu Originals mengikut kesukaan mereka tanpa mengenakan sebarang caj tambahan.

HYPE
Jualan Meningkat 5 Kali Ganda, Kiddocare Puas Hati Guna Perkhidmatan REV Ad Manager
Baca lagi →
Spotify-Hulu-Partnership

Sumber: wccftech

Pelanggan Spotify yang ada turut berpeluang menambah pelan sokongan iklan Hulu melalui halaman “Your Service” pada platform tersebut. Manakala pelanggan baru pula boleh mendaftar di Spotify.com dan akan mendapat 30 hari pertama perkhidmatan Spotify secara percuma sebelum bayaran bermula pada bulan berikutnya.

Mana-mana individu yang berminat, anda hanya perlu mendaftar dengan cepat kerana perjanjian tersebut yang tersedia dalam kuantiti yang terhad “semasa bekalan terakhir” dan tawaran untuk penyertaan tersebut akan dibuka sehingga 10 Jun 2019.