Star Wars : The Rise of Skywalker bakal menemui peminat tegar menjelang Disember depan. Namun selamat untuk kami katakan bahawa peminat siri sains fiksyen ini bakal pening mencari sesuatu untuk digayakan menjelang Krismas dan tahun baharu nanti.

Malah, peminat mungkin akan menghadapi masalah untuk memborong barangan yang lebih penting selepas Disney mengeluarkan cenderamata rasmi Baby Yoda pada musim cuti ini.

our_business_resize
HYPE
TNB Fokus Bantu 7.6 Juta Pelanggan Dengan Bantuan Prihatin Elektrik
Baca lagi →

Baby Yoda lahir daripada siri Disney+, The Mandalorian yang dikeluarkan pada 12 November lalu.

Terbaharu, Disney telah mengeluarkan cenderamata yang memaparkan Baby Yoda di setiap pakaian, beg, gelas dan bekas telefon.

Seperti yang anda harapkan, Disney akan menjual barangan ini di kedai rasmi mereka, taman tema dan dalam talian.

Jon Favreau, pelakon, pengarah, penerbit dan penulis skrip bagi siri The Mandalorian dalam satu temuramahnya bersama Entertainment Tonight berkata bahawa dia berterima kasih kepada Disney dan Lucasfilm kerana membuatkan dia kembali teruja dengan Star Wars.

The Mandalorian lahir lima tahun selepas Return of the Jedi dan membawa penonton mengembara ke satu ruang Republik Baru.

Anda boleh tonton trailer rasmi Star Wars : The Rise of Jedi dan beberapa gosip terbaharu menjelang tayangan perdana Disember depan.

Tonton Trailer Terakhir Star Wars: The Rise of Skywalker

Skrip Star Wars Hampir Dijual Di eBay Selepas Pelakon Utama Cuai Tinggalkan Di Bawah Katil

Anda Mungkin Suka