Pengedar dadah menghayati kematian Ratu Elizabeth II dengan menghantar mesej kepada pelanggan mereka dengan ucapan takziah bersama-sama dengan potongan harga istimewa untuk kesemua produk dadah keluaran mereka.

Follow VOCKET di Telegram untuk isu isu viral terkini
Artikel Berkaitan:

Dalam tangkapan skrin yang dilampirkan pada satu ciapan tular, seorang penjual menghantar mesej selepas kematian ratu dengan senarai ubat dan harga, termasuk satu auns dadah untuk £150 dan £30 gram ketamin. Mereka memberitahu pelanggan bahawa potongan harga ini bersempena dengan kematian ratu.

HYPE
4 Sebab Anda Wajib Tonton Filem Pendek ‘3 Sekawan’ Pada Hari Malaysia Ini
Baca lagi →

Seorang pengedar dadah yang lain pula memberitahu pelanggannya, “Adakah anda kecewa atau sedih dengan berita kematian Ratu? Jangan teragak-agak untuk menghubungi saya, saya berada di sana sehingga 1 pagi.”

Dalam mesej yang dihantar kepada VICE World News, mereka berkata mereka mengurangkan harga satu gram “serpihan Bolivia” yang mahal kepada £96 “sebagai penghormatan kepada permaisuri yang berusia 96 tahun pada masa kematiannya”. Seorang yang menerima mesej itu semalam memberitahu VICE World News, “Sejujurnya, ia adalah tawaran yang baik. Ia biasanya £100.”