Jika dahulu kita menggunakan filem untuk mencuci gambar, kini zaman dah moden, gambar semua dalam bentuk digital, maka anda tidak perlu mencuci gambar untuk melihat gambar tersebut. Akan tetapi, jika gambar terpadam, anda tidak akan dapat melihat momen tersebut lagi.

Bersempena dengan ulang tahun Photobook Malaysia yang ke-13 pada bulan Oktober ini, Photobook membawakan anda satu berita gembira kepada anda yang selalu mencetak gambar dan mungkin baru ingin mencetak gambar dengan Photobook.

104504407-GettyImages-475887220-fraud-website.1910×1000
HYPE
4 Tip Kemas Rumah Efektif Dan Mampu Jana Duit Poket Yang Anda Boleh Cuba
Baca lagi →

Photobook Malaysia ingin memberikan anda Simple Book 6″ x 6″ yang dijual pada harga RM79 secara percuma untuk anda.

Gambar dicetak atas bahan yang berkualiti pastinya akan membuatkan anda berasa gembira melihat momen terindah anda bersama keluarga dan kawan-kawan. Mesti sudah tak sabar untuk buat Photobook ini sendiri bukan? Jangan lupa gunakan kod promo BD13VK untuk menebus Photobook percuma anda!

Photobook Vocket

 

Sudah tak sabar untuk hasilkan Photobook anda? Cuma ikut sahaja langkah mudah ini untuk tebus Photobook percuma ini.

1. Muat turun aplikasi ‘Photobook Worldwide’ di Apple Store atau Google Play Store.
2. Lancarkan aplikasi dan pilih Simple Book (6 “x 6”)
3. Reka dan susun photo book anda dengan memuat naik sekurang-kurangnya 21 keping gambar termasuk kulit buku (foto tambahan dikenakan caj tambahan)
4. Guna kod baucar
5. Muat naik projek anda dan siap

Apa yang anda perlu bayar hanyalah kos penghantaran. Manalah tahu anda baru sahaja balik dari percutian, inilah masanya untuk abadikan memori percutian itu. Jom!

Anda Mungkin Suka