Follow VOCKET di Telegram untuk isu isu viral terkini

Tidak lama lagi, rakyat Malaysia akan meraikan sambutan Tahun Baru Cina dan inilah keunikan di Malaysia kerana setiap perayaan disambut oleh pelbagai kaum dengan meriah.

Terbaharu, Pizza Hut telah perkenalkan menu baharu ‘Sweet & Sour Cheesy Bites’ sempena perayaan Tahun Baru Cina yang bakal menjelang tidak lama lagi. Pastinya menu istimewa ini akan menambah kemeriahan pada perayaan pada kali ini.

HYPE
Jualan Meningkat 5 Kali Ganda, Kiddocare Puas Hati Guna Perkhidmatan REV Ad Manager
Baca lagi →

photo_2020-01-07_11-08-10

Keunikan menu ini terletak pada ayam masam manisnya yang pastinya akan membuka selera anda dan setiap gigitan akan membuat anda ingin nikmati hidangan ini lagi dan lagi. Harga Sweet & Sour Cheesy Bites ini adalah bermula RM41.90 untuk hidangan ala carte.

Buat anda yang ingin menikmati kelazatan piza ini, anda boleh dapatkan ia di kesemua cawangan restoran Pizza Hut dan melalui khidmat penghantaran di seluruh Malaysia sehingga 20 Februari 2020 ini. Cuba segera sementara stok masih ada dan layari laman sesawang ini untuk maklumat lebih lanjut.

Sempena Tahun Baru Cina juga, IKEA tampil perkenalkan ‘Bak Kwa’ halal sebagai menu baharu yang dijual. Apa kata klik pautan di bawah untuk ketahui lebih lanjut.

Bak Kwa Halal Antara Menu Baharu IKEA Sempena Tahun Baru Cina

FamilyMart Beri Aiskrim Percuma Buat Anda Yang Lahir Bulan Ini, Turut Perkenalkan Perisa Baharu

Restoran Halal Unity Kitchen Milik Warga Malaysia Ini Makin Dikenali Di Cambodia