Follow VOCKET di Telegram untuk isu isu viral terkini

Kecoh dengan berita Queen of Tiktok yang tumpas dengan ibu sendiri. Seorang gadis yang menggelar dirinya Queen of TikTok terkejut apabila gadis tersebut mendapati yang ibunya sendiri mempunyai followers TikTok yang lebih ramai berbanding dirinya. Beliau berasa tercabar dan tidak puas hati terhadap pencabar terbarunya itu.

Rupa-rupanya terdapat rahsia untuk menjadi ‘TikTok famous’. Kita sahaja yang tidak tahu lagi. Memang makan diri si Queen of TikTok apabila beliau sendiri yang kongsi rahsia tersebut kepada ibu beliau. Kesian Queen of TikTok. Rahsia yang sangat mudah untuk didapati dan sangat-sangat berguna untuk menjadi TikTok femes pada zaman ini.

Siapa sangka walaupun ketika lockdown ini masih ada yang mampu memanfaatkan masa yang ada untuk menghiburkan diri dengan menggunakan media sosial seperti TikTok untuk menghilangkan kebosanan.

Akan tetapi untuk meneruskan kerjaya sebagai ‘TikTok famous’, beliau perlu menggunakan rahsia yang digunakan Mak Teh bagi meningkatkan jumlah penonton di TikTok

Rahsia menjadi popular seperti Mak Teh!

ezgif-4-eddda1130733

Redmi Note 10 5G adalah salah satu telefon pintar mampu milik di Malaysia yang dilengkapi dengan paparan 6.5-inci Full HD + dengan kadar penyegaran 90Hz serta menggunakan processor MediaTek Dimensity 700 7nm. Peranti ini dilengkapi dengan RAM 8 GB LPDDR4X dan penyimpanan UFS 2.2 128 GB. Patutlah cantik sahaja Mak Teh guna efek slow motion pada TikTok beliau.

Selain itu, Redmi Note 10 5G juga dilengkapi dengan kamera yang cukup mantap. Di bahagian kameranya, terdapat tiga kamera asas iaitu kamera utama 48MP dan dua kamera 2MP untuk ‘depth’ dan makro. Untuk swafoto, lubang kecil itu dilengkapi kamera depan 8MP. Patutlah Mak Teh buat live nampak cantik sahaja. Panggilan video juga jelas kelihatan.

Redmi Note 10 5G mempunyai bateri 5.000 mAh yang menyokong pengecasan pantas 18W melalui USB-C. Sebab inilah Mak Teh boleh buat live IG lama-lama. Bukan itu sahaja, Mak Teh juga boleh bermain Mobile Legends. Maklumlah dah tak perlu charge telefon lama-lama, bolehlah buat macam-macam dengan Redmi Note 10 5G ini. Dapatkan Redmi Note 10 5G sekarang dengan klik di sini.

Promosi menarik daripada Xiaomi untuk anda!

Shop-With-Mi-630×630

Xiaomi kini menlancarkan kempen mid-year online shopping Shop With Mi di Malaysia. Kempen ini bermula sekarang sehingga 11 Julai. Shop With Mi akan menampilkan hadiah dan promosi menarik buat pelanggan di Malaysia apabila berbelanja dengan rakan niaga rasmi Xiaomi Malaysia di Lazada.

Shop With Mi bertujuan untuk menyokong rakan niaga runcit Xiaomi Malaysia di platform atas talian mereka pada masa yang mencabar ini. Kempen mid-year online shopping ini akan berlangsung dari sekarang hingga 11 Julai.

Dalam tempoh kempen ini, rakyat Malaysia boleh membeli secara atas talian untuk telefon pintar Xiaomi dan produk ekosistem kegemaran mereka di Lazada dan menerima tawaran istimewa seperti tambah nilai Touch’N’Go bernilai RM 2 juta beserta hadiah percuma eksklusif mengikut terma dan syarat.

Shop-With-Mi_03-630×630

Kempen membeli-belah atas talian juga menampilkan rakan niaga rasmi Xiaomi Malaysia (Ashita Group, Asia Mobile Retail, Avantgarde, Switch Solution, Urban Republic dan Vivid Concept) di mana rakyat Malaysia boleh mendapatkan model Redmi Note 10 5G.

Ketahui lebih lanjut mengenai Redmi Note 10 5G dengan klik pautan di bawah.

Serendah RM799, Ini Antara Fungsi Redmi Note 10 5G Yang Akan Buat Anda Teruja

Angkara Telefon YES Meletup, Xiaomi Hadiahkan Pelajar Ini Redmi Note 10 5G Bagi Tujuan PdPR