Langgan saluran Telegram kami untuk kemaskini berita baharu dan isu terkini. VOCKET

Memegang status sebagai seorang ibu bukanlah sesuatu yang MUDAH. Ya betul, sebab banyak pengalaman mengajar kita (ibu) untuk menjadi seorang yang tabah dan kuat sepanjang perjalanan menjadi ibu.

Pengalaman ini dikongsikan sendiri Ramona Zam Zam yang pertama kali bergelar ibu. Anda kena dengar sendiri cerita Ramona Zam Zam ni sebab…Anda tontonlah sendiri video ini dan Ramona ada kata anak dia gigit perut dia. Comel kan?

Wah, happening betul Ramona Zam Zam! Mula-mula ‘berat’ juga hendak bawa status seorang ibu ini tetapi bila dah dapat rentak, barulah boleh balancekan masa untuk diri sendiri, keluarga dan kerjaya.

Pengalaman anda pulak macam mana? Mesti ada cerita disebalik pengalaman pertama bergelar seorang ibu.

Serlahkan Kehebatan Anda Dengan Susu MARIGOLD HL

Susu Marigold HL 1

Perhatian buat semua! Lepas ini make sure minum sekurang-kurangnya segelas Susu Lemak Rendah MARIGOLD HL setiap hari sebab susu lemak rendah ini diperkaya dengan 9 Vitamin Penting yang baik untuk mulakan hari anda. Antaranya, Vitamin A, B1, B3, B6, B12, C, D3, E dan Asid Folik.

Barulah ada tenaga hendak buat aktiviti sepanjang hari sebab permulaan hari anda sudah pun di boost dengan Susu Lemak Rendah MARIGOLD HL ini. Sama macam Ramona Zam Zam lah sebab itu dia minum MARIGOLD HL yang 36% Lebih Kalsium, 52% Lebih Protein dan paling penting 74% Kurang Lemak.

Susu Marigold HL 2

Kalau hendak tahu lebih lanjut mengenai Susu Lemak Rendah MARIGOLD HL ini, anda pergi sahaja ke Facebook mereka di MARIGOLD HL Milk MY.

So, anda ada pengalaman menarik yang hendak dikongsi macam Ramona Zam Zam ini? Jangan lupa komen di ruangkan komen di Facebook Vocket manalah tahu cerita anda itu boleh memberi inspirasi dekat bakal-bakal ibu yang lain.