Follow Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini

Dalam dunia mencabar ni, bagaimana caranya anda rehatkan diri, chill dan enjoy tanpa risau? Berapa banyak masa yang anda spend untuk lari dari stress kerja atau hidup? Berdepan cabaran memang normal, tapi kadang-kala kita kena travel untuk mengecapi kebahagiaan sebenar.

201912170717108015

Warnai kehidupan dan travel bersama peranti HUAWEI kerana mereka menawarkan HUAWEI Together 2020 Travel Package yang membolehkan anda travel dengan tenang. Tak perlu risau perbelanjaan bertambah kerana pakej ansuran bulanan ini hanya berharga serendah RM22.13 sehari.

Untuk pengetahuan anda, terdapat beberapa peranti yang ditawarkan dalam pakej ini. Anda dapat merasai sambungan peranti HUAWEI all-in-one dan on-the-go dengan ekosistem HUAWEI yang hebat. Nak tahu apa yang ada dalam HUAWEI Together 2020 Travel Package?

Prestasi hebat dengan Mate 30 Pro

MKT_Mate30Pro_Lifestyleimage_Product_-Silver-Horizontal_EN_HQ_RGB_0813

HUAWEI Together 2020 Travel Package disertakan Mate 30 Pro yang terkenal dengan cip pemprosesan Kirin 990 berprestasi hebat. Segala-galanya pantas dari bermain game, memindahkan fail, layan media sosial dan sebagainya.

Selain itu, Mate 30 Pro turut dilengkapi kamera hebat seperti SuperSensing Camera, 40 Cine Camera, 8MP Telephoto Camera dan 3D Depth Sensing Camera yang membolehkan anda mengambil gambar seperti pro!

Fungsi HUAWEI SuperCharge yang ada pada Mate 30 Pro juga sangat membantu anda supaya sentiasa bersedia di mana-mana dengan memberikan kuasa caj pantas ketika diperlukan.

Sambungkan Mate 30 Pro dengan peranti pintar HUAWEI yang lain

WATCH GT 2

huawei-watch-gt2-outdoor_bicycle_mobi

Bila travel, mesti anda tak nak terlepas mesej-mesej penting atau update dari kawan-kawan di media sosial. Dapatkan WATCH GT 2 dan sambungkan dengan Mate 30 Pro supaya anda dapat kawal notification selain memantau kesihatan dan degupan jantung untuk gaya hidup lebih sihat.

Anda juga boleh jawab panggilan dan dengar lagu straight dari jam tangan tanpa perlu membawa smartphone ketika bersenam. Jadi, sesi senaman anda lebih enjoy!

Freebuds 3

HUAWEI-FreeBuds-3-details-2

Bila travel, anda mesti kena dengar lagu untuk teman sepanjang perjalanan kan? Dapatkan Freebuds 3 dan sambungkan dengan Mate 30 Pro yang dilengkapi fungsi noise reduction supaya anda boleh enjoy dengar muzik tanpa gangguan dari bunyi luar.

Freebuds 3 dihasilkan dengan rekaan simple namun memberi keselesaan kepada pemakai kerana rekaan ear piece terkini. Jadi, kalau pakai lama-lama pun tak jadi masalah!

Freebuds 3 juga direka dengan pilihan algorithm saluran Bluetooth dinamik yang mengenalpasti band melalui sambungan WiFi dan cepat menyesuaikan diri dengan noise cancellation bagi membolehkan anda merasai pengalaman audio yang lancar.

HUAWEI X Gentle Monster Eyewear

1C6B637E-512B-40C6-9A95-51F04BB761CB

Kata orang, kaca mata ni satu aksesori wajib bila travel. Justeru, HUAWEI X Gentle Monster Eyewear serba canggih ni anda wajib dapatkan kerana memang direka untuk gaya hidup baru yang pintar.

Boleh disesuaikan untuk pelbagai gaya, kaca mata HUAWEI ini dilengkapi speakertersembunyi, mampu menghasilkan bunyi yang jelas. Malah, anda juga boleh menjawab panggilan dengan satu sentuhan pada HUAWEI X Gentle Monster Eyewear ni tau!

HUAWEI MediaPad M6

huawei-mediapad-m6-windows

Satu lagi peranti yang anda akan dapat bila langgan HUAWEI Together 2020 Travel Packageadalah HUAWEI MediaPad M6 yang disertakan cip pemprosesan terkuat iaitu Kirin 980. Dilengkapi GPU Turbp 3.0 dan skri HD 2K, ia memberikan prestasi dan pengalaman bermain game paling hebat dalam sejarah HUAWEI. Wow, bukan biasa-biasa ni!

HUAWEI MediaPad M6 turut disertakan 4 sistem pembesar suara 4 saluran bagi menyokong Dolby Atmos, Dolby Vision dan penalaan kualiti Harman Kardon. Resolusi video dan kualiti audio pada HUAWEI MediaPad M6 juga tak mengecewakan kerana ia berada di tangga teratas dalam industri tablet keseluruhannya.

Dapatkan produk HUAWEI & HUAWEI Together 2020 Travel Package yang sesuai untuk semua gaya hidup & keperluan berbeza.

432471

Tunggu apa lagi? Dapatkan pelan bayaran ansuran HUAWEI Together 2020 Travel Package yang direka khusus untuk memudahkan rakyat Malaysia memiliki produk HUAWEI pada harga yang sangat berpatutan. Untuk pengetahuan, pakej yang ditawarkan juga boleh dibeli secara berasingan.

Buat anda yang tertanya-tanya, HUAWEI Together 2020 Travel Package boleh didapati pada harga serendah RM22.13 sehari dan RM673 sebulan untuk tempoh pembayaran selama 12 bulan. Anda juga boleh pilih sama ada nak bayar selama 6 atau 12 bulan tau!

Untuk membeli dan mengetahui lebih lanjut tentang HUAWEI Together 2020 Travel Package dan pakej-pakej ansuran bulanan lain, layari laman web ini.

Ketahui juga 3 peranti HUAWEI yang ternhangat di pasaran ketika ini. Turut dikongsikan, pakej Gaya Kerja Pintar dengan pelan ansuran berbaloi daripada Huawei.

Tampil Bergaya Dengan 3 Peranti HUAWEI Yang Terhangat Di Pasaran Masa Kini!

Nikmati Pakej Gaya Kerja Pintar Dengan Pelan Ansuran HUAWEI Yang Sangat Berbaloi