Bagi yang suka memasak, jenama Tefal bukanlah asing. Antara yang menjadi kegilaan para suri rumah adalah kuali Tefal yang tak melekat bila menggoreng dan hanya perlukan minyak yang sedikit.

Tapi kini jenama yang sudah 60 tahun bertapak di pasaran ini nampaknya dah mengorak langkah lebih jauh bila turut menawarkan berbagai barangan untuk kegunaan seisi rumah.

Ecoworld-Cover-Image
HYPE
Dari Mata Turun Ke Hati, Ini Detik Percintaan Romantis Dua Pasangan Merpati Sejoli
Baca lagi →

Lazada-Online-Revolution-2017-1024×256

Berita baiknya, sempena Sale 11.11 di Lazada, Tefal turut menawarkan sale harga ‘rambang mata’ + diskaun extra 30% bagi pembelian dari RM150 ke atas bagi 5 jenis barang berikut. Dan sale ini hanya 1 hari saja!

1. Tefal Actis GV6340

sale-tefal-lazada-2

sale-tefal-1

Ciri yang paling saya suka pada seterika ini adalah:

Mudah dan jimat masa. Sebagai seorang yang berpengalaman menggunakan seterika ini, cukup jika saya katakan kerja menggosok baju 200% lebih mudah dan cepat. Tiada lagi sembur-sembur atau renjis air untuk hilangkan kedut. Apatah lagi, produk ini dihasilkan di Perancis! Top kualiti tau!

Harga asal seterika RM999, harga sale RM529+ diskaun extra 30% (maksimum diskaun sampai RM100) di Lazada. Masukkan kod diskaun ORTEFAL30 semasa checkout. Memang berbaloi-baloi kalau beli sekarang.

2. Tefal Fry Delight FX1000 + Free Picolo Coffee Machine

sale-tefal-3

sale-tefal-acti-fry

Satu lagi produk inovasi yang saya suka daripada Tefal.

Biasa masak banyak makanan goreng? Tapi risau jugak tentang sukatan minyak yang digunakan? Sekarang ni, tidak perlu risau banyak dah sebab ada Tefal Fry Delight ni!

Makanan boleh dimasak tanpa minyak tapi tetap rasa enak jugak! Tambah lagi, Fry Delight ni bukan saja untuk goring tau! Boleh grill, panggang dan bakar. 4 dalam 1 BERBALOI!

Harga Tefal Fry Delight FX1000 ialah RM899. Harga sale RM499 + diskaun 30% + Free Piccolo Coffee Machine (bernilai RM399!). Masukkan kod ORTEFAL30 untuk mendapat RM100 instant diskaun semasa checkout.

Huhu. Kenapa masa saya beli dulu tak ada combo best macam ni!

3. Tefal Bistro Cookware Set

sale-tefal-bistro-set- 1

Barang popular di dapur yang tak perlu saya ceritakan. Siapa ada dan pernah guna set ini akan faham. Kalau dah ada set ni, tak perlu nak set periuk lain. Dah lengkap untuk masak sekeluarga. Buat lempeng, nak masak gulai ke masak lemak, semua dah ok. Paling suka sebab ada tutup sekali untuk periuk.

Harga 5 barang di dalam Tefal Bistro Cookware Set ini ialah RM598. Harga sale RM249 + extra diskaun 30%. Jangan lupa masukkan kod diskaun ORTEFAL30 untuk dapatkan extra 30% diskaun semasa checkout.

Rasa nak saja beli satu set lagi sebab murah!

4. Tefal Blendforce Blender BL3071

sale-tefal-10

 

Bercerita tentang blender, sebagai pengguna selalunya kita mahukan blender yang efektif, dapat menghancurkan bahan hingga halus.

Semacam namaya Blendforce, blender ni memang power sekali! Dengan teknologi terbarunya yang ada 6 bilah blade, blender ini boleh mencincang, tiada sisa ketulan yang tertingal dan bahan dicampurkan dengan perfect sekali! Mudah dicuci pulak tu!

Harga Tefal Blendforce Blender BL3071 ialah RM149. Harga sale RM109. Tak ada kod untuk diskaun extra ke untuk blender ini? Ada, tapi sabar dulu. Saya akan terangkan di bawah nanti.

5. Tefal Induction Hob + Free Shabu Pot

sale-tefal-11

Bagi yang tak biasa dan tak tahu mungkin akan pandang sebelah mata saja dengan dapur jenis elektrik begini. Tapi sekali dah guna, percayalah, anda akan suka. Saya dah terkena sumpahan dapur ini.

Tefal Induction Hub ini memang banyak memudahkan kerja masak setiap hari. Dah la senang nak bawa ke mana-mana, tekan butang ‘on’ je, dah siap boleh masak. Nak masak sup, tak jadi masalah, goreng pun boleh!

Tunggu apa lagi! Jangan nanti menyesal sebab tak beli, Boleh dapat free gift lagi! Bawa pulang pot shabu-shabu jugak!

Harga Tefal Induction Hob ini RM289. Harga sale di Lazada RM208 + diskaun extra 30% + free Shabu Pot. Masukkan kod diskaun ORTEFAL30 untuk rebut diskaun extra 30% masa checkout.

sale-tefal-12

 

Bertepatan dengan motto Tefal, “make your everyday life easier”, semua barang di atas memang memudahkan hidup terutama bagi wanita berkerjaya dan ibu-ibu yang sibuk. Jadi tak hairan kenapa Tefal selalu menjadi peneman kami di rumah.

Sempena Sale 11.11 di Lazada, dapatkan diskaun extra 30% (maksimum RM80) bagi pembelian minima RM150 untuk satu atau lebih 5 barang di atas. Untuk dapatkan diskaun tambahan ini anda hanya perlu taip kod diskaun ORTEFAL30 semasa check out.

Sale ini hanya berlangsung 1 hari saja, pada 11 November 2017, hanya di Lazada, sementara stok masih ada. Jika tak beli sekarang, kena tunggu Sale 11.11 tahun depan pula, itu pun kalau ada. Sanggup tunggu setahun lagi? Klik sini untuk terus shopping sale Tefal 11.11 di LAZADA sekarang.

Jom kita pujuk suami, minta belikan barang Tefal sementara tengah murah!

Anda Mungkin Suka