Follow Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini

Memasuki hari kelima tayangan, sebuah filem aksi sukan seni bela diri (MMA) pertama Malaysia sememangnya mendapat sambutan menakjubkan daripada penonton apabila kutipan filem tersebut mencecah hampir RM5 juta.

View this post on Instagram

BOOM!!💥💥 RM4.8 JUTA DALAM MASA 5 HARI TAYANGAN SAHAJA! Terima kasih kerana memberi sokongan sangat padu dengan memilih untuk menonton filem SANGKAR yang sesuai untuk tontonan seisi keluarga.. SANGKAR! Bukan Sekadar Pertarungan.. . SANGKAR KINI DI PAWAGAM! #SangkarMovie Sebuah filem arahan :⁣⁣⁣ @kabirbhatia_022⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ Dibintangi oleh :⁣⁣⁣ @zul_ariffin⁣⁣⁣ @remyishak ⁣⁣⁣ @raydapdap ⁣⁣⁣ @mfmirafilzah⁣⁣⁣ @fadlanhazim⁣⁣⁣ @niezamzaidi⁣⁣⁣ @nikadammika⁣⁣⁣ @andytehkh⁣⁣⁣ @carliffridzwancarleel⁣⁣⁣ @mcsweeneymma⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ Dengarkan OST #SangkarMovie – FIGHTER ⁣⁣⁣@amanracom di pelantar digital sekarang! ⁣⁣⁣ ⁣@astroshaw @infinitusfilmsmy @primeworksstudios.film @mm2malaysia

A post shared by SANGKAR (@sangkarmovie) on

Jika dilihat pada trailer filem ini sendiri, pelbagai aksi MMA dipaparkan. Filem yang mendapat sentuhan daripada Khabir Bhatia ini mula ditayangkan pada 29 Ogos lalu di tiga buah negara antaranya Malaysia, Singapura dan Brunei. Bagi pembikinan filem ini, ia menelan kos sebanyak RM2.8 juta.

HYPE
Capai 5.4 Juta Tontonan, Alha Alfa Cosmetics Berjaya Mendimensikan AJL 37 Dengan Kemeriahan
Baca lagi →

Keserasian antara pelakon seperti Zul Ariffin, Remy Ishak, Mira Filzah serta atlet tinju profesional seni pertahanan diri campuran (MMA), James ‘Sledgehammer’ Mcsweeney dan sentuhan elemen-elemen ‘bromance‘ memastikan filem ini menarik dan akan diingati oleh para penonton. Tahniah Sangkar.

Untuk menonton Sangkar dengan harga tiket hanya RM10, TGV Cinemas ada promosi menarik untuk anda. Klik pautan di bawah untuk ketahui lebih lanjut.

TGV Cinemas Dan Touch ‘n Go Tawar Promosi Tiket Wayang RM10 Setiap Hari

‘BoboiBoy 2’ Terus Unggul Kutip RM9.9 Juta Dalam Masa 5 Hari

Ini Teori Peminat Cara Terbaik Untuk Spider-Man Keluar Daripada MCU