Sejak bermulanya Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) di Malaysia yang membuatkan orang ramai sering berada di rumah, dapat dilihat trend orang ramai dalam berbelanja berubah secara drastik.

Jika sebelum ini orang ramai lebih selesa untuk membeli barangan di pasaraya, kini platform e-commerce semakin menjadi pilihan sehinggakan membeli barangan dapur juga turut dipesan melalui platform online.

Dalam pada orang ramai ghairah berbelanja secara online, PGMall selaku laman e-commerce nombor satu negara dan juga satu-satunya platform e-commerce tempatan sedang mengadakan promosi besar-besaran sempena Hari Raya yang bakal tiba. Bukan itu sahaja, laman ini juga turut tersenarai sebagai top 3 laman e-commerce paling ramai dilawati pengguna Malaysia menurut laporan suku pertama iPriceinsight 2020 ketika ini.

Sememangnya sangat rugi jika anda tidak mengambil peluang yang sangat menarik ini. Jom kami kongsikan kepada anda tawaran menarik yang ditawarkan PGMall pada kali ini.

MyRaya bersama PGMall

Myrayacampaign_fb

Menerusi promosi sempena Hari Raya yang bakal tiba, PGMall mahu beri anda baucer diskaun RM15 buat semua pelanggan baru yang berbelanja sebanyak RM40 dan ke atas. Bukan itu sahaja, pelanggan sedia ada turut ditawarkan diskaun sebanyak RM10 untuk setiap pembelanjaan bermula daripada RM60 ke atas.

Buat anda yang berbelanja sehingga RM250 dan ke atas, anda turut berpeluang menerima diskaun sebanyak 15% dengan jumlah sehingga RM50. Untuk pengetahuan anda baucer ini cuma tersedia adalahh terhad. Dalam erti kata lain, ayuh kita segera shopping di PGMall untuk dapatkan baucer terhad ini.

Lebih banyak rebat sedia ditebus bersama PGMall

835BFEEB-737C-4241-A610-90D7718FF24D

Menerusi perbelanjaan di PGMall, anda bukan sahaja dapat menjimatkan perbelanjaan menerusi baucer, malah penggunaan beberapa platform pembayaran terpilih juga membolehkan anda menerima rebat sewaktu berbelanja.

Hadir bekerjasama dengan PGMall, anda berpeluang mendapat rebat sebanyak 20% untuk setiap perbelanjaan melebihi RM30 menerusi penggunaan Maybank QRPay dimana berpeluang memperoleh diskaun sehingga RM40 untuk dua kali tebusan. Promosi terhad ini cuma ditawarkan bermula 4 Mei sehingga 26 Jun 2020.

TouchNGo_MyRewards_RM40_FB

Touch ‘n Go ewallet pula turut menawarkan rebat yang tinggi buat anda dengan penawaran e-voucher cashback sehingga RM40. Anda berpeluang mendapatkan satu e-voucher cashback setiap minggu untuk setiap perbelanjaan serendah RM10 sahaja. Promosi ini berlangsung sehingga 28 Jun 2020.

Celcomnewuser_FB

Menerusi Celcom exclusive, rebat sebanyak 20% antara yang ditawarkan dengan minimum perbelanjaan serendah RM20 sahaja buat setiap pembeli. Rebat eksklusif ini cuma ditawarkan buat 500 pelanggan Celcom pertama sahaja setiap bulan. Ketahui lebih lanjut mengenai tawaran hebat daripada Celcom ini menerusi aplikasi Celcom Life.

AirAsia big loyalty

Air Asia juga tidak melepaskan peluang untuk bekerjasama dengan PGMall dalam menawarkan dua kali ganda BIG points buat para pelanggan yang berbelanja di PGMall. Bukan itu sahaja, para pelanggan turut berpeluang menggunakan BIG Points untuk berbelanja di PGMall. Promosi menarik ini sedia ditawarkan bermula 1 Mei sehingga 31 Mei 2020.

Menawarkan seleksi promosi barangan, rebat yang pelbagai serta baucer yang banyak, pasti persiapan Hari Raya anda akan lebih meriah tanpa perlu berbelanja besar. Lebih menarik, anda berpeluang dapatkan hampir kesemua kelengkapan raya anda pada tahun ini pada sebuah platform sahaja iaitu PGMall.

Apa tunggu lagi? Jangan lepaskan peluang berbelanja di PGMall untuk segera dapatkan baucer terhad ini. Anda boleh klik di sini untuk ke laman PGMall. Pastinya anda tidak lagi beralih ke laman e-commerce lain jika anda sudah mulai berbelanja di PGMall.

Laman rasmi PGMall: PGMall

Ketahui juga dengan lebih lanjut mengenai kenyataan mufti yang mewajibkan Umat Islam untuk menyambut Aidilfitri pada tahun ini.

Umat Islam Wajib Sambut Aidilfitri, Dinasihatkan Tangguh Untuk ‘Beraya’

Celcom Tawar 100,000 Telefon Pintar Percuma Sempena Musim Perayaan