Langgan saluran Telegram kami untuk kemaskini berita baharu dan isu terkini. VOCKET

Bagi anda yang memiliki haiwan peliharaan, benda pertama yang berada dalam fikiran setiap kali mahu pulang ke rumah pasti adalah mereka. Kucing merupakan antara pilihan ramai orang untuk dijadikan haiwan peliharaan.

Mana tidaknya, teletahnya yang ‘panjang akal’, manja dan menjadi pendengar setia masalah anda semestinya buat hari anda indah. Apa kata anda belanja Si Meowy anda Me-O Cat Lick.

Apa itu Me-O Cat Lick?

Product Focus

Buat anda yang tidak tahu, Me-O Cat Lick ini merupakan snek berkhasiat untuk Si Meowy anda. Pasti Si Meowy anda akan lebih manja dan ceria nikmati makanan tambahan yang sedap ini.

Me-O Cat Lick hadir dalam bentuk pek sachet yang mudah untuk anda hidangkan kepada Si Meowy. Konsep direct feeding oleh anda kepada Si Meowy mampu merapatkan hubungan seterusnya menceriakan Si Meowy di saat menikmati Me-O Cat Lick.

photo_2020-10-15_21-11-19

Difahamkan, terdapat 7 variasi pilihan Me-O Cat Lick untuk Si Meowy anda iaitu
Chicken & Liver, Bonito, Crab, Salmon, Maguro, Katsuo dan Tuna with
Scallop.

Me-O Cat Lick ini mengandungi Taurine, Omega 6, Zinc dan DL-Methionine yang kaya dengan pelbagai khasiat untuk mata dan bulu Si Meowy.

Cat Lick

Untuk pengetahuan anda, Me-O Cat Lick ini sesuai diberikan kepada Si Meowy yang berusia lebih setahun dan minima sepeket sehari serta 4 paket maksimum.

Anda boleh dapatkan Me-O Cat Lick secara atas talian dari PCM Online Shop atau dari pasar raya dan pasar raya besar terpilih berdekatan anda.

Dapatkan Me-O Cat Lick untuk Si Meowy anda secara percuma

Online Sampling Prog – FaceMask

Mesti anda mahu manjakan kucing anda dengan makanan yang enak dan berkhasiat, bukan? Sebenarnya, Me-O mahu berikan anda Me-O Cat Lick secara percuma! Ya, anda tidak salah lihat. Mudah sahaja nak dapatkan ia, hanya perlu ikuti 3 langkah mudah.

Cara-cara penyertaan:

1. Layari laman sesawang Perfect Companion di sini.
2. Jawab soalan selidik ringkas dan hantar.
*Sementara stok masih ada.

Kod promosi khas untuk pembaca setia The Vocket

Promo Kod RGB-03

Khas untuk pembaca The Vocket yang terlepas menyertai program ini, jangan risau kerana anda boleh mendapatkan Me-O Cat Lick pada harga promosi di PCM Online Shop.

Dapatkan promosi Beli 2, Percuma 1 Cat Lick apabila anda menggunakan kod ini MEOXTV di www.pcmonlineshop.com sebelum checkout pembelian. Tertakluk kepada terma dan syarat.

Untuk mengetahui lebih banyak aktiviti dan maklumat lanjut tentang produk- produk Me-O yang lain seperti makanan kering, makanan basah dan pasir kucing boleh search @MyMeOCat atau klik sahaja di sini.

Sementara itu, kami kongsikan tip penjagaan Si Meowy agar bulu gebu dan bersinar pada pautan di bawah ini.

3 Tip Penjagaan ‘Si Meowy’ Agar Bulu Gebu Dan Bersinar Khas Untuk Pencinta Kucing

Lihat Bagaimana Lelaki Ini Tunjukkan Cara Mudah Mandikan Kucing Kesayangannya

7 Langkah Mudah Bina Tipi Untuk Kucing Anda Tidur Selesa