Langgan saluran Telegram kami untuk kemaskini berita baharu dan isu terkini. VOCKET

Baca tajuk artikel pun sudah goyang kan?

Bila dah masuk bulan Ramadan, inilah masanya kita dapat macam-macam jemputan berbuka puasa, tetapi yang paling ngeri ialah jemputan berbuka puasa di rumah bakal keluarga mertua, setuju tidak?

Nervous kita dibuatnya bila fikir apalah soalan yang bakal disoal oleh bakal mertua kita nanti. Sebenarnya, benda macam ini perlukan persedian yang rapi. Kalau tidak, jadilah macam video di bawah ini. Apalah nasib hubungan Adam dan Bella nanti kan? Jom sama – sama kita saksikan.

Wahhhh! Terbaik juga Adam punya solution. Yang penting, kena ada persedian yang rapi untuk memikat hati bakal mertua. Salute Adam!

Deodoran yang langsung tak meninggalkan sebarang kesan pada baju anda!

Bagi anda yang selalu risau kelihatan tidak rapi disebabkan kesan yang tertinggal pada baju gara-gara produk deodoran yang dipakai, inilah masanya anda beralih kepada deodoran NIVEA MEN Black & White Invisible Fresh untuk lelaki dan NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth. Pastikan raya anda kali ni lebih confident dan ceria tanpa fikirkan apa-apa ya!

Nivea-Deo-BW-Raya-KV_FA-high-res-without-title-630×312

Deodoran NIVEA MEN Black & White Invisible Fresh mempunyai kehebatannya yang tersendiri dengan 3x tindakan seperti anti peluh, anti kesan dan mempunyai haruman sensasi yang fresh. Manakala, kelebihan NIVEA Black & White Silky Smooth pulak mempunyai 3x tindakan- anti kesan,haruman mewah yang lembut serta dapat menjadikan kulit korang selembut sutera begitu.

Dengan menggunakan rangkaian NIVEA Black & White , anda akan sentiasa harum dan fresh sepanjang masa. Tambah lagi bila dah tiba musim perayaan tidak lama lagi, pasti anda akan sibuk beraya ke sana ke sini. Yang lagi best, takkan kotorkan baju raya anda pun. So, dapatlah raya dengan lagi confident.

Jom dapatkan deodoran NIVEA MEN Black & White Invisible Fresh dan NIVEA Black & White Silky Smooth segera di mana mana farmasi berhampiran anda.