Akhirnya keluar sudah senarai top 25 Watsons Malaysia’s Top Influencer dan kesemua influencer yang top 25 ini hebat belaka! Nak tahu siapa yang berjaya ke top 25 ini? Boleh lihat video di bawah ini.

Watsons MTI TOP 25

Haa ni lah peserta TOP25 Watsons Malaysia's Top Influencer yang berjaya melayakkan diri ke cabaran seterusnya! Tahniah korang! Kreatif dan sporting habis lah korang semua.Debaran cabaran seterusnya makin terasa. Mesti korang nervous kan? So untuk peserta Top25, stay tuned untuk CABARAN 3 di IG @watsonsmy dan @ohbulanofficial.Kalau korang nak tau betapa kreatif dan sporting nya peserta kita ni, korang boleh follow hashtag #watsonsmti Dan Admin nak ucapkan TAHNIAH kepada @athilladhun kerana telah berjaya menjadi peserta terbaik untuk cabaran kedua Watsons Malaysia’s Top Influencer dan bertuah untuk menerima Watsons Points yang berjumlah RM1k. So nantikan pemenang untuk cabaran cabaran yang seterusnya. All the best! :D#watsonsmti #watsonsmy #Watsonsmalaysia #ohbulan

Posted by OHBULAN! on Thursday, 18 October 2018

Para influencer Top 25 ini perlu buat cabaran terbaru yang dikeluarkan oleh Watsons. Cabaran ketiga ini lagi menarik sebab mereka perlu unboxing (buka) produk misteri yang diterima daripada Watsons.

Para influencer perlu muat naik 5 x Instagram Story yang paling kreatif sebelum 23 Oktober 2018 dan dalam setiap Instagram story perlu mempunyai hashtag #watsonsmti dan juga @ohbulanofficial dan @watsonsmy sekali.

Watsons Malaysia's Top Influencer: Cabaran Ke 3 (Kotak Misteri)

[CABARAN KETIGA] Perhatian TOP 25 Watsons Malaysia’s Top Influencer dipersembahkan oleh Watsons! Cabaran ketiga ni lagi menarik guyss..sebab korang kena unboxing produk misteri yang korang terima daripada Watsons. Tapi kali ni korang tak perlu buat normal post, korang hanya perlu post sebanyak 5x Instagram Story yang paling kreatif sebelum 23 Oktober 2018 dan dalam setiap Instagram story tu, pastikan korang hashtag #watsonsmti okay. Pastikan korang mention @ohbulanofficial dan @watsonsmy sekali!Hadiah Wang Tunai Serta Hadiah Menarik Menanti Berjumlah Sehingga 40k Juga Pelaburan Promosi dan Pengiklanan Sehingga RM5Juta bakal dimenangi!NOTE: Make sure korang pin story korang dekat highlight tau, senang kitaorang nak check nanti. P/S: Tahniah kepada @athilladhun kerana telah berjaya menjadi peserta terbaik untuk cabaran kedua Watsons Malaysia’s Top Influencer dan bertuah untuk menerima Watsons Points yang berjumlah RM1k. So nantikan pemenang untuk cabaran cabaran yang seterusnya.All the best semua untuk ke TOP 12. Bersaing secara sihat ye!#watsonsmti #Watsonsmalaysia #ohbulan #watsonsmy

Posted by OHBULAN! on Thursday, 18 October 2018

Apa pula cabaran seterusnya? Mulai minggu ini, para peserta juga telah mula berkempen menggunakan Instagram dan mencipta juga ‘buka’ hashtag fan club masing-masing. Ini pula pilihan kami influencer yang akan ke peringkat seterusnya.

1. Zarul Sukri

View this post on Instagram

Saya suka membeli belah di Watsons kerana ia merupakan “One Stop Centre” untuk saya mendapatkan set lengkap penjagaan diri dan Watsons Brand products sentiasa menjadi pilihan saya kerana ia merupakan produk yang berkualiti & bermutu tinggi. . Jika saya membeli belah di Watsons dengan menggunakan “Member Card” saya sememangnya dapat memperoleh mata ganjaran dan pelbagai hadiah istimewa! Paling menarik, selain boleh menebus mata ganjaran di kedai Watsons, saya juga boleh menebusnya secara online. . Last but not least, Watsons semestinya menjadi pilihan saya kerana setiap kali saya menggunakan produk keluarannya saya sentiasa mendapat aura SIHAT, CERIA & POSITIF! . #watsonsmti @ohbulanofficial @watsonsmy

A post shared by ⠀⠀⠀FOUNDER of #⃣IPOSTPRECIOUS (@zarulsukri) on

2. Scarlett Megan Liew

View this post on Instagram

Hey lovely peeps❤️ Im participating this one competition named "Watsons Top Influencer" ❤️. So, to be on top there will be 6 challenges for the participants to get thru to the finale round and the best part is from millions of people participated in this challenge, they shortlisted into 50 finalist and now top 25 ( im one of them – feelin so excited and thank you so much to organizer) So ladies & gentleman, please do follow @watsonsmy @ohbulanofficial and the most #importantē" part is to comment #teamscarlett on this pic ( my official hashtag in this challenge would be #teamscarlett yaaa! ) 💃💃💃💃💃 Thank you in advance!! A love from Scarlett to you ❤️ #iammissgrand #missgrandmalaysia #missmalaysia #missintercontinentalmalaysia2018 #introducingmy #evenstarmanagement #watsonstopinfluencer #watsonsmti #teamscarlett #watsonsmalaysia #ohbulan" @watsonsmy @ohbulanofficial Ttwwittwwittttt

A post shared by Scarlett Megan Liew Zi Ling (@scarlettmeganliew) on

3. Leyna Hasyyatie

View this post on Instagram

Walaupun hati tgh berduka lara, @watsonsmy sentiasa ada utk menemani & ceriakan hari saya tak kira walau di mana sy berada 🌈 Saya sgt suka membeli di Watsons kerana semua barang yg saya perlukan dr hujung rambut hingga hujung kaki, semuanya ada di Watsons. Cawangan Watsons pun ada di mana2.. tak susah untuk saya mencari bila diperlukan.. Harga barangan di Watsons semestinya murah jika nk dibandingkan dgn tempat lain. Sentiasa ada sale di Watsons. Plussss, Watsons ada member kad for a life time taw! X payah nk renew every year. Lps shopping, dpt collect point.. Point tu, bole guna utk beli barangan lain pulak. Haha mmg puas hati bg org yg suka shopping mcm sy ni. Thank you @watsonsmy for non-stop giving benefit to us ❤️ #watsonsmti #ohbulanofficial @ohbulanofficial @watsonsmy

A post shared by nieyanilron 🌹 (@leynahasyyatie) on

4. KiK1n

5. Elfie Rahman

View this post on Instagram

Its a “Pure Active”. Ini antara produk yang penting buat kulit muka saya yg sering terdedah dgn udara dan persekitaran yang kurang baik. Dengan adanya Garnier “Pure Active” ia mampu memberikan kesegaran pada kulit muka saya selepas menggunakannya 👍🏻❤️ Bebas minyak ! Bebas jerawat ! 👏🏻👍🏻 . . . Penjagaan kulit tidak lagi #sinonim hanya pada kaum #wanita sahaja. Ianya juga penting bagi #sesiapa sahaja yang menginginkan kulit bersih demi #penampilan luaran yang #MEYAKINKAN ! Oleh itu, SAYA SUKA MEMBELI di #watson kerana melengkapi segala apa yang saya perlukan dari segenap aspek ! I ❤️ Garnier! I ❤️ #Watson @ohbulanofficial @ohbulanofficial @watsonsmy @watsonsmy #watsonsmti #garnier #selfiechallenge #iphoneX #commercial #product #watsons #malaysian

A post shared by #TeaterBisikan 🎭 (@elfierahman_) on

6. Fasiha Latiff

Hah, influncer mana yang anda mahu jadi Watsons Malaysia’s Top Influencer? Kalau ada di antara influencer ini yang anda minat, jangan lupa untuk terus menyokong mereka pada minggu ini!

THE VOCKET MASTHEAD
HYPE
Jom Makan Durian Secara Percuma Di ‘Pesta Musang King’ 13 Dan 20 Julai Ini
Baca lagi →