Follow Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini

Sudah bosan dengan dekorasi rumah anda dan ada barangan sudah mula kelihatan buruk atau rosak? Mungkin ini saatnya untuk anda memberi nafas baru dalam rumah anda dengan menukar dekorasi sedia ada.

IKEA kini hadir dengan jualan hebat untuk perabot dan barangan rumah bermula hari ini, 8 Julai 2021. Difahamkan, jualan hebat yang sudah bermula ini akan tamat pada 6 Ogos 2021.

Hasil tinjauan kami, pelbagai perabot dan barangan yang boleh anda dapatkan dengan harga mula serendah RM12. Untuk pengetahuan anda, promosi ini hanya tersedia untuk pembelian secara atas talian sahaja.

HYPE
Ini Rupanya ‘Rahsia’ Pemain Bola Miliki Keyakinan Senyum Lebar Di Khalayak Ramai
Baca lagi →

Lebih menarik, anda juga akan mendapatkan diskaun 50% untuk lori penghantaran dan RM10 untuk penghantaran biasa menggunakan perkhidmatan kurier.

Screenshot 2021-07-08 at 2.50.50 PM

Screenshot 2021-07-08 at 2.50.59 PM

Screenshot 2021-07-08 at 2.51.21 PM

Sebelum terlupa, pembelian secara atas talian hanya terhad di Semenanjung Malaysia sahaja. Tunggu apa lagi? Dapatkan segera barangan pilihan anda di sini.

Bekas pekerja IKEA telah kongsikan beberapa rekaan ‘showroom’ untuk anda jadikan sumber inspirasi menghias rumah anda. Klik sahaja pautan di bawah ini untuk ketahui lanjut.

Bekas Pekerja IKEA Ini Kongsikan Rekaan ‘Showroom’, Ini Inspirasi Untuk Dekorasi Rumah Idaman Anda

Wanita Ini Kongsi Bina ‘Kitchen Island’ Dalam Ruang Kecil Guna Barang IKEA Bermodalkan RM300

5 Tahun Simpan Duit, Lihat Transformasi Bilik Kecil Menggunakan Barang IKEA Bermodalkan RM5,000