Langgan saluran Telegram kami untuk kemaskini berita baharu dan isu terkini. VOCKET

Sejak penularan wabak pandemik COVID-19, boleh dikatakan ramai yang menangguhkan hasrat untuk melancong walaupun dalam negara. Ketika ini, walaupun wabak tersebut masih ada tetapi orang ramai yang telah menerima vaksin dan booster sudah mulai yakin untuk kembali melancong.

Kini, AirAsia sekali lagi kembali dengan promosi tempat duduk percuma ke seluruh Malaysia daripada serendah RM22 dan penerbangan antarabangsa ke Bangkok, Phuket, Bali, Singapura dan Phnom Penh daripada RM189.

Untuk pengetahuan anda, promosi ini boleh didapati bermula hari ini hingga 13 Mac 2022, manakala untuk tempoh perjalanan antara 1 Oktober 2022 hingga 25 Mac 2023.

Selain tawaran hebat untuk penerbangan domestik dan antarabangsa, anda juga boleh dapatkan tawaran menarik untuk hotel, perkhidmatan penghantaran makanan, barangan runcit, perkhidmatan e-panggilan, penghantaran bungkusan, kesihatan, teknologi kewangan, produk bebas cukai dan banyak lagi di airasia Super App.

Lebih menarik, anda juga boleh dapatkan diskaun sebanyak 33% untuk tawaran SNAP (Penerbangan + Hotel) dan tempahan hotel (dengan kod promo AAHOTEL33).

Bagi pengguna BigPay pula boleh membuat pembayaran segera dengan hanya ‘satu klik’. Tiada kad BigPay? Anda boleh mendaftar dan menggunakan refferal code ini 1GZSREAKLO untuk mendapatkan kredit sebanyak RM10.

Promosi sudah ‘awesome’, nak lebih best lagi? Pengguna Super App juga boleh memperoleh 3x airasia poin sepanjang tempoh promosi dan membayar menggunakan airasia poin untuk pembelian mereka. Tunggu apa lagi?

Sementara itu, kami kongsikan ‘trick’ rebut promosi tempat duduk percuma AirAsia.

13 ‘Trick’ Rebut Promosi Tempat Duduk Percuma AirAsia Dengan Lebih Pantas

AirAsia Bakal Kenakan Semula Surcaj Bahan Api Sehingga RM60 Bermula 8 Mac Ini

AirAsia Membawakan Perkhidmatan Dompet Digital Tersendiri Dikenali Sebagai ‘BigPay’

Anda Mungkin Suka