Langgan saluran Telegram kami untuk kemaskini berita baharu dan isu terkini. VOCKET

Buat anda yang terlepas merebut tawaran pas tanpa had AirAsia, jangan risau kerana kini AirAsia hadir dengan promosi yang boleh buat anda tersenyum gembira.

Kini, AirAsia tawar promosi tambang tetap untuk penerbangan domestik. Promosi ini tersedia untuk semua tempat duduk dan penerbangan termasuk penerbangan pada hujung minggu.

AirAsia+Fixed+Fares+-+BM

Ahli BIG boleh membuat tempahan penerbangan sehala di dalam Semenanjung Malaysia serta Sabah dan Sarawak dengan tambang tetap termasuk semua pada hanya RM88, sementara tambang tetap sehala termasuk semua hanya RM188 untuk penerbangan antara Semenanjung Malaysia dan Sabah dan Sarawak .

Untuk pengetahuan anda, promosi ini ditawarkan sejak semalam, 24 Ogos 2020 dan akan berakhir pada hari esok, 26 Ogos 2020. Tempoh perjalanan bagi semua penerbangan ini bermula dari 1 September hingga 6 Disember 2020.

Anda boleh rebut promosi ini di sini dan aplikasi mudah alih AirAsia. Lebih mudah membuat pembayaran menggunakan BigPay. Tiada kad BigPay? Anda boleh mendaftar dan menggunakan refferal code ini 1GZSREAKLO untuk mendapatkan kredit sebanyak RM10.

Sementara itu, kami ingin kongsikan tip & trik guna pas tanpa had AirAsia buat anda yang sudah dapatkan ia sebelum ini. Klik sahaja pautan di bawah ini.

Tawar Promosi Luar Biasa, Ini Tip Dan Trik Guna Pas Penerbangan ‘Unlimited’ AirAsia

Ternyata Bukan ‘Scam’, Lelaki Ini Kongsi Pengalaman Pusing Malaysia Guna AirAsia Unlimited Pass

Ini Tip & Trik Tempah Hotel Dengan Harga ‘Murah’ Anda Perlu Tahu

Anda Mungkin Suka