Follow VOCKET di Telegram untuk isu isu viral terkini

Tidak kiralah lelaki atau wanita, kulit yang cantik dan sihat sudah tentu jadi idaman setiap orang. Sebab itu bila ada yang berkongsi tentang mana-mana produk yang bagus untuk kulit, semua orang berebut nak cuba.

Baru-baru ini viral di media sosial tentang produk Koolit™. Kalau anda nak tahu, produk penjagaan kulit yang satu ini tengah laris sakan di pasaran. Nak tahu apa yang best sangat pasal produk ini? Anda baca sendiri review dekat bawah.

1. Langsung tidak melekit!

Kami yakin sebenarnya ramai yang tidak suka guna losyen atau krim sebab teksturnya selalu melekit dan berminyak. Paling tak best, apabila nak pegang barang atau pakaian pun jadi takut sebab risau melekat kesan kotoran losyen itu.

Tapi apa yang menariknya pasal produk ini, salah satu kelebihan yang buat ia viral dan jadi pilihan ialah losyen dan krim Koolit™ jenis tidak melekit sebab sangat cepat menyerap.

1

2. Jaga kulit selepas guna sanitizer

Sepanjang musim wabak, amalan membersihkan tangan menggunakan sabun atau hand sanitizer dah jadi rutin harian. Paling risau bila kandungan alkohol dalam cecair sanitizer yang sepatutnya berfungsi membunuh kuman akhirnya dalam diam-diam turut menjejaskan kesihatan kulit.

Kalau kita check satu persatu review yang ada, nampaknya semua produk Koolit™ mampu melembapkan semula kulit dan cegah masalah kering dan merekah.

2

3. Sesuai untuk kulit sensitif

Anda yang ada masalah kulit sensitif tapi masih tidak jumpa produk yang sesuai? Mungkin sudah tiba masanya untuk bertukar kepada Koolit™ sebab rata-rata review yang kami baca, semuanya cakap produk ini memang terbaik untuk kulit sensitif. Apa yang lagi best, produk Koolit™ mengandungi bahan semula jadi dan juga bebas daripada sebarang wangian tambahan!

33

3

3.1

4. Kulit gatal-gatal dah takde lagi

Kami yakin anda semua tahu betapa seksanya bila berhadapan dengan masalah kulit gatal. Paling tragis bila anda mula menggaru sana sini dan akhirnya kulit jadi lebih teruk. Rasa pedih, rimas dan stress. Cuba baca review kat bawah ini, kami yakin masalah kulit anda pun boleh selesai macam mereka.

4

4.1

5. Masalah tona kulit tak sekata selesai

Mungkin ada yang tertanya-tanya, produk Koolit™ ini boleh ke dijadikan pengganti untuk skincare? Jawapannya ya, memang boleh! Kalau anda nak tahu, produk Koolit™ bukan setakat boleh melembapkan kulit tetapi rumusan bahan terbaik dalam produk ini juga membantu mencerahkan kulit secara semula jadi sekaligus mengurangkan masalah pigmentasi dan tona kulit tidak sekata tau. Rugi kalau tidak cuba!

5.1

5

6. Gel mandian terbaik, lembut pada kulit

Kalau sabun mandian anda tak ngam kulit, boleh jadi macam-macam masalah. Gel mandian Koolit™ Gentle Body Wash adalah pilihan terbaik sebab ia bukan saja membersih malah melembapkan kulit serta tidak menyebabkan kulit kering atau merekah. Pendek kata, mandian Koolit™ memang jauh berbeza berbanding mana-mana gel mandian lain kulit sensitif yang lain.

6

7. Kulit lebih sihat, licin & glowing!

Kalau boleh dibuat skincare, sudah tentu semua orang mengharapkan Koolit™ menjaga kulit dengan baik betul tidak? Rasanya kalau anda baca review dekat bawah ini, esok juga pakat borong Koolit™.

7.1

7

8. Koolit pun dah jadi pilihan selebriti!

Anda tahu tidak review daripada siapa ini? Betul tu, Marsha pun guna Koolit™ juga! Bukan biasa-biasa tau produk viral ini. Walaupun boleh dikatakan jenama Koolit™ masih baru di pasaran, tapi nampaknya selebriti pun sudah mula yakin dengan kemampuannya untuk memelihara kesihatan kulit.

8

8.1

Ramai sudah cuba, anda bila lagi?

Sebenarnya ada banyak lagi review yang kami jumpa di Twitter, tapi kami yakin ini sudah lebih dari cukup. Lagipun, sebaiknya anda cuba sendiri produk Koolit™ ini barulah dapat tahu best atau tidak.

Hasil carian kami di internet, produk Koolit™ ada tiga pilihan iaitu Koolit™ Soothing Lotion, Koolit™ Calming CreamKoolit™ Gentle Body Wash. Ketiga-tiga pilihan produk ini ternyata sesuai untuk semua jenis kulit, malah bukan saja digunakan untuk orang dewasa, tapi ia juga selamat digunakan termasuk kulit bayi.

Bagi anda yang belum tahu, produk Koolit™ diformulasi dengan Ekstrak Akar Manis (Licorice Root Extract) yang mempunyai sifat melegakan serta mencerahkan kulit dan ia turut mengandungi vitamin E semulajadi.

Layari Watsons sekarang!

Kalau anda berminat untuk dapatkan produk viral ini, boleh serbu ke Watsons atau layari sahaja laman sesawang Watsons sebelum ia sold out! Tunggu apa lagi?

Visual3-BM-01

Sementara itu, kami kongsikan makanan yang baik untuk anda kelihatan awet muda pada pautan di bawah ini.

Mahu Awet Muda, Makan 15 Jenis Ulam Yang Sedap Ini

6 Cara Nampak 10 Tahun Lebih Muda Tanpa Botox

5 Bahan Semula Jadi Yang Baik Untuk Penjagaan Kulit Anda