Follow Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini

Kucing adalah haiwan yang memiliki tubuh yang mungil, bulu yang lembut dan sikap yang manja. Keistimewaaan mereka tiada tolak bandingnya kerana dialah peneman sewaktu kita kesorangan.

Jadi, tidak peliklah jika pencinta kucing sanggup menghabiskan beratus atau bahkan beribu ringgit bagi memastikan bahawa Si Comel mereka sentiasa berada dalam keadaan baik.

Dalam pada kita menikmati sikap manja dan tawa tingkah laku Si Comel, sebagai tuan, kita wajib untuk memberikan Si Comel sesuatu yang bukan sahaja enak untuk di makan, tetapi baik untuk tubuh badan mereka.

Variasi SmartHeart REFINE Diperbuat Dari Bahan-Bahan Terbaik Dan Berkualiti Tinggi.

Bagi mencapai tahap kepuasan yang luar biasa, SmartHeart REFINE tampil dengan sajian isi ikan tuna putih dengan kualiti PREMIUM. Ia juga merupakan produk makanan kucing berkualiti tinggi sebaris dengan makanan human grade food namun dikhaskan buat Si Comel.

Rasanya yang enak ditambah pula dengan baunya yang yang menyelerakan pastinya akan membuatkan Si Comel anda berebut untuk menikmatinya.

SH Refine Main Post

SmartHeart REFINE adalah jenama makanan kucing PREMIUM yang dihasilkan dengan menitikberatkan kualiti dan standard antarabangsa. Penghasilan SmartHeart REFINE kali ini memberi tumpuan kepada perincian nutrisi dan kandungan bahan terbaik untuk Si Comel anda.

Resipi yang diperbuat daripada isi ikan tuna putih PREMIUM terpilih,
SmartHeart REFINE hadir dalam 4 pilihan hidangan citarasa mewah yang tidak mungkin akan ditolak oleh Si Comel anda, iaitu Selected Tuna in Jelly, Selected Tuna with Bonito in Jelly, Selected Tuna with Chicken Flake in Jelly dan Selected Tuna with Crab Stick jn Jelly.

SmartHeart Refine Tuna in Jelly

SmartHeart Refine Tuna with Bonito in Jelly

SmartHeart Refine Tuna with Chicken Flake in Jelly

SmartHeart Refine Tuna with Crab Stick in Jelly

Jika anda mahu membelinya, boleh terus ke SmartHeart Online Shop atau klik di sini. Setiap pembelian sebelum 31 Ogos 2020 layak untuk mendapat 10% diskaun dengan menggunakan promo kod REFINE10. Jadi, tunggu apa lagi, dapatkan makanan kucing berkelas antarabangsa untuk Si Comel anda.

DINE REFINE : 2000x Hadiah SmartHeart REFINE Untuk
Dimenangi!

Anda mesti teruja dengan produk makanan kucing PREMIUM ini kan? Ini adalah peluang untuk Si Comel anda rasa sendiri pengalaman dengan hidangan
citarasa mewah SmartHeart REFINE.

Dine Refine Mobile 600x442px

3 Langkah mudah DINE REFINE :

  1. Tangkap gambar Si Comel anda dengan produk makanan kucing SmartHeart REFINE Premium Pouch
  2. Layari ke Facebook rasmi SmartHeart Refine : www.facebook.com/SH.REFINE/
  3. Kongsikan gambar Si Comel di bahagian komen “Pinned Post”.

Penyertaan peraduan bermula 1 Mei 2020 sehingga 31 Ogos 2020. Untuk maklumat lanjut mengenai peraduan DINE REFINE, anda boleh klik di sini.

Mudah bukan? Hanya dengan tiga langkah mudah sahaja SmartHeart REFINE sedia menjadi milik Si Comel. Pasti Si Comel lebih berselera untuk menjamahnya nanti.