Langgan saluran Telegram kami untuk kemaskini berita baharu dan isu terkini. VOCKET

Sebut sahaja tudung dalaman, ia merupakan sesuatu yang mesti ada untuk pengguna berhijab. Apakah ciri-ciri tudung dalaman yang anda cari? Adakah inginkan keselesaan atau inginkan warna yang ‘bright’ atau apa?

Terbaharu, STAILOZ™ tampil dengan koleksi tudung dalaman yang berinovatif memfokuskan kepada kesihatan dan berkualiti tinggi. Malah, koleksi TITAN TECH Inner Hijab ini didatangkan dengan teknologi yang dapat memberi manfaat kesihatan jangka panjang kepada pemakainya.

Antara manfaat yang anda dapat rasai setelah memakai koleksi ini adalah termasuk menambahbaik peredaran dalam badan, mengurangkan sakit kepala, mengoptimumkan tahap tenaga, mengurangkan tekanan, serta banyak lagi.

Print

Lebih menarik, fabrik yang digunakan adalah Liquid Titanium Polyester dan teknologi yang terdapat pada fabrik menawarkan pelbagai faedah kepada pemakainya yang mengenakan hijab dalam jangka masa yang lama dalam kehidupan seharian.

Fabrik yang digunakan tidak mudah berbau kerana teknologi pada fabrik menghalang pembentukan ammonia dan bau yang kurang menyenangkan. Malah,  ia juga dapat membunuh kuman secara semulajadi.

stailoz-3

Antara manfaat yang anda boleh dapat jika mengenakan tudung dalaman ini adalah dapat meningkatkan kualiti tidur anda hasil daripada peredaran dalam badan yang lebih baik. Selain itu, dapat juga meningkatkan proses metabolisma dengan mengawal penghidratan dalam saluran darah.

Malah, detoksifikasi secara semulajadi juga akan berlaku dan meningkatkan peredaran darah dalam badan. Selain daripada itu, ia juga mampu mengurangkan stress dan membuatkan anda tenang.

Bagi anda yang berminat untuk mendapatkan koleksi ini, harga bagi koleksi ini adalah RM79 untuk gaya tiub dan RM99 untuk gaya penuh serta tersedia di laman sesawang ini.

Lebih menarik, anda boleh dapatkan koleksi ini dengan diskaun 40% jika mengunakan promo kod: PROMO-VO dan kod ini sah digunakan untuk semua produk yang berada di website. Untuk maklumat lanjut, anda boleh layari laman sesawang STAILOZ™ .

Tidak cukup dengan itu, STAILOZ™ ingin berikan anda Stailoz Inner Hijab berharga RM99 secara percuma. Betul, anda tidak salah lihat. Bagaimana ingin mendapatkannya secara percuma? Mudah sahaja, ikuti cara-caranya di bawah:

i. Like dan ikuti Facebook page STAILOZ™.

ii. Komen pada ruangan komen di Facebook VOCKET dan nyatakan kenapa Stailoz Inner Hijab terbaik dan tag seorang rakan anda.

iii. Kongsikan posting di Facebook anda.

iv. Pemenang akan diumumkan pada 6 Oktober 2019.

Inner Hijab ini pasti menjadi pilihan ramai orang berikutan memiliki pelbagai manfaat. Anda juga mungkin boleh gayakan dengan koleksi selendang edisi khas Starbucks bersama Neelofar. Klik pautan di bawah untuk ketahui akan koleksi tersebut. 

Starbucks Malaysia Lancar Koleksi Selendang Edisi Khas Bersama Naelofar