Langgan saluran Telegram kami untuk kemaskini berita baharu dan isu terkini. VOCKET

Aroma kopi fresh yang di brew sentiasa membangkitkan selera dan dapat membantu menyegarkan minda kita. Starbucks merupakan antara jenama kopi pilihan ramai orang di seluruh dunia.

Terbaharu, Starbucks menawarkan pembelian minumannya dengan harga bermula RM2.50 sahaja. Murahnya? Betul, anda boleh dapatkan Americano bersaiz grande dengan harga RM2.50 manakala Mocha dan Green Tea Frappucino bersaiz grande dengan harga RM8 sahaja.

photo_2019-09-26_09-55-49

Untuk pengetahuan anda, promosi ini sah ditebus di semua cawangan Starbucks dan terhad kepada 23,000 cawan dijual sepanjang tempoh promosi di cawangan yang berkenaan dan ia tidak sah untuk menebus mana-mana baucar atau promosi yang lain.

Promosi ini telah tersedia bermula pada 15 September 2019 sehingga 14 November 2019. Adalah diingatkan bahawa promosi ini hanya sah jika anda menggunakan fungsi “Pay” Touch ‘n Go eWallet sahaja dan jika anda belum memiliki aplikasi tersebut, segeralah download untuk menikmati promosi ini.

photo_2019-09-26_09-55-54

Malah, promosi ini terhad kepada 1 minuman untuk setiap pengguna. Jika anda bukan pengguna eWallet Touch ‘n Go, ini masanya untuk anda mendaftar dan menggunakan aplikasi tersebut. Anda juga boleh menggunakan refferal code ini e3hvkd untuk mendapatkan promosi lain. Untuk maklumat lanjut, anda boleh layari laman web ini.

Adakah anda tahu bahawa jenama besar Starbucks ini juga pernah mengalami zaman kejatuhan? Klik pautan di bawah untuk ketahui lebih lanjut.

Pernah Jatuh, Ini ‘Rahsia’ Dan Cara Starbucks Kembali Kuasai Pasaran Kopi Di Seluruh Dunia

Nestle Berkolaborasi Dengan Starbucks Perkenalkan ‘Starbucks at Home’ Di Malaysia

Starbucks Malaysia Perkenalkan Pewangi Kereta Edisi Terhad

Anda Mungkin Suka