Follow Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini

Adakah anda pencipta kandungan, orang yang berpengaruh di media sosial, atau pemilik laman sesawang? Kami ada berita baik untuk anda yang mahu menjana lebih banyak pendapatan dengan hanya menggunakan pengikut dalam talian.

Involve Asia, sebuah syarikat pemasaran yang paling popular dan dipercayai oleh jenama global di rantau Asean meramalkan bahawa pemasaran E-Dagang akan menjana tiga kali keuntungan menjelang tahun 2025.

Dengan hanya menggunakan Youtube, Instagram, Twitter, Facebook atau TikTok. Pencipta kandungan, orang yang berpengaruh di media sosial, atau pemilik laman sesawang berpotensi untuk memasarkan jenama mereka melalui pasaran E-Dagang di beberapa negara seperti Malaysia, Indonesia, Singapura, Filipina dan Thailand.

Mengapa anda perlu berpayung di bawah Involve Asia?

photo6123192908514437843

Untuk rekod, lebih 50% pencipta kandungan yang berpayung di bawah Involve Asia adalah ‘Influencer’ atau ‘Key Opinion Leader’ (KOL). Kenapa kami katakan begitu? Ini sebabnya :

  • Affiliate Marketing telah digunakan oleh pemasar dalam talian yang berpengalaman.
  • Ramai ‘Influencer’ & pencipta kandungan mencipta keuntungan daripada pengikut mereka
  • Kandungan yang ditaja sukar untuk menjamin keberkesanannya melainkan pencipta kandungan terbabit mempunyai pengikut melebihi 1 juta
  • Affiliate Marketing dicipta untuk mereka yang mempunyai pengikut yang sederhana tetapi masih mampu untuk meningkatkan pendapatan mereka.

Dengan berada di bawah Involve Asia, anda bukan sahaja mampu menjana pendapatan yang lumayan. Anda juga berpeluang untuk menjadi ‘influencer’ yang mempunyai pengaruh yang positif, kewangan anda lebih selamat dan mempunyai jenama sendiri.

Mega Affiliate Days (MAD) 11.11

Apa yang anda perlu tahu sekarang adalah Involve Asia bakal mengadakan Mega Affiliate Days (MAD) 11.11. Ia adalah minggu istimewa untuk anda mempromosikan produk dan perkhidmatan kepada para pengikut anda dan berpeluang komisen yang tinggi.

Bukan itu sahaja, terdapat sebahagian besar syarikat yang sedia menawarkan komisen dengan peratusan tinggi pada setiap pembelian yang dibuat. Menarik bukan? Syarikat di bawah antara yang menawarkannya dan berikut disertakan kelebihan berpayung di bawah Involve Asia.

Brand / Offer Country Payout Type
Roscani Lazada MY CPS + CPUC
Nestle Lazada MY CPS + CPUC
Russell Taylors Lazada MY CPS + CPUC
Wardah MY Shopee MY CPS + CPUC
Trapo Asia Lazada MY CPS + CPUC
Sejadi Lazada MY CPS + CPUC
Hicclife Shopee MY CPS + CPUC
VidiFurniture.com MY CPS + CPUC
Radiant Lazada MY CPUC
Clinelle (MY)  Lazada MY CPS + CPUC
Themez Tech Hoco Distributor (MY) MY CPS + CPUC
Physician Formula (MY) Lazada MY CPS + CPUC

Daftar sekarang! Kempen di atas akan berlangsung kurang dari seminggu, bermula dari 6 hingga 11 November. Klik di sini untuk mendaftar dengan Involve Asia.