Langgan saluran Telegram kami untuk kemaskini berita baharu dan isu terkini. VOCKET

Bulan Ramadan sudah tiba! Ini bermakna Raya pun sudah tidak lama lagi guys! Excitednya! Selepas sudah berapa lama tidak berpuasa dan raya sekali, mestilah kali ini nak nampak lebih berseri-seri dengan kulit yang lebih lembut dan mulus, betul tidak?

Bukan itu sahaja, dengan bulan Ramadan hampir tiba ni, mesti lah kita nak cari produk yang boleh bantu untuk mengekalkan kelembapan kulit walaupun berpuasa kan?

Kami ada produk yang sesuai untuk anda semua! Mesti anda suka sebab teksturnya yang ringan!

Bahan seperti Hyaluron, Niacinamide & Retinol yang selalu ada dalam produk penjagaan muka, kini ada dalam Vaseline Gluta-Hya Serum Burst terbaru ni! Khas untuk badan dan juga tangan!

Kombinasi GlutaGlow™ dan Hyaluron ni membuatkan Losyen Vaseline Gluta-Hya ni 10x lagi power dari Vitamin C! Membantu untuk melembapkan dan juga mencerahkan kulit supaya nampak lebih dewy!

Teksturnya yang ringan serta tidak melekit membuatkan ia losyen yang perfect untuk digunakan di badan maupun tangan. Selain itu, ia juga menyerap ke dalam kulit dengan lebih pantas!

Bukan sahaja ia mampu untuk melembapkan kulit tau, yang membuatkan losyen ini lagi best ialah baunya yang sangat wangi. Rasa segar betul bila pakai. Kita pun lebih confident bila badan dan tangan kita berbau wangi kan?

Ada dua jenis pilihan yang anda boleh pilih. Dewy Radiance & Flawless Bright!

Memahami masalah yang sering dialami oleh pengguna, Vaseline keluarkan bukan satu jenis tapi ada dua pilihan yang anda boleh pilih.

1. Gluta-Hya Dewy Radiance Serum Burst Lotion dengan 10x Niacinamide, GlutaGlowTM dan Hyaluron untuk kulit yang lebih cerah dan dewy.

Losyen ini mengandungi 10x Niacinamide*** , jadi mesti lah ia mempunyai extra kesan dekat kulit anda kan?Mesti kulit anda akan lebih glowing lah dengan losyen ni!

Disclaimer: *** Berbanding kuantiti Niacinamide dalam formula Vaseline Healthy Bright SPF 24 PA+++

2. Gluta-Hya Flawless Bright Serum UV Lotion dengan 10X Pro-Retinol***, GlutaGlowTM dan Hyaluron untuk mengurangkan bintik hitam untuk kulit yang lebih berseri!

Selalu anda dengar mengenai retinol kan? Banyak pakar kecantikkan yang menyarankan supaya kita pakai produk yang mempunyai retinol. Pro-retinol yang terdapat dalam Vaseline ini pula merupakan sejenis retinol yang tidak terlalu kuat ataupun di panggil mild retinol. Ia juga seringkali dipanggil Vitamin A yang selalu anda nampak dalam produk-produk anti-penuaan.

Losyen ini juga boleh lindungi kulit anda dengan adanya Double UV Filter yang menghalang sehingga 8x sinaran matahari!

Disclaimer: ***Kandungi Vitamin A vs Acerola Cherry (Kedua-duanya mengandungi perlindungan UVA dan UVB dengan SPF8 berbanding tidak menggunakan sebarang produk.

Jom dapatkan kulit yang lebih glowing dan berseri raya ini!

Tidak sabar nak beli! Nak pakai masa bulan puasa nanti. Mesti kulit tidak kering dah walaupun seharian berpuasa. Anda boleh dapatkan Losyen Vaseline Gluta-Hya ini di outlet-outlet Guardian berdekatan anda hari ini atau beli online pun boleh! Lagi mudah. Ayuhlah sama-sama kita glow-up!

Sementara itu, kami kongsikan tips pemilihan tudung yang sesuai dengan bentuk muka anda pada pautan di bawah.

Tip Kelihatan Lebih Cantik Dengan Tudung Yang Sesuai Pada Wajah Anda

Demi Cantik, Bagaimana Merkuri Berfungsi Ke Atas Kulit Dan Kesan Penggunaannya