Follow Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini

Setiap sewaktu mahu berlepas mahupun mendarat daripada kapal terbang, para penumpang sudah pastinya bakal mendapat arahan serta pengumuman daripada pihak juru terbang.

Antara informasi yang dikongsikan sudah pastinya mengenai keadaan cuaca semasa dan juga memaklumkan agar semua penumpang mematuhi undang-undang sebagai langkah keselamatan.

Dalam pada itu, lain ceritanya pada kali ini apabila penerbangan yang diketuai oleh juru terbang ini membuat kelainan apabila juru terbang ini dirakam menyanyikan sebuah lagu galau yang dipopular oleh Fourtwnty.

@lalalind_

tiba-tiba pilot nyanyi lagu fourtwnty

♬ suara asli – lindawidya02 – lindawidya02

Menyanyi dengan penuh penghayatan serta dalam tempoh yang panjang secara tidak langsung telah membuatkan terdapat para penumpang yang merakam serta berkongsi di TikTok.

Perkongsian menerusi TikTok @lalalind_ ini turut mendapat perhatian para netizen yang tampil dengan pelbagai respons positif.

Sumber: TikTok @lalalind_
Sumber: TikTok @lalalind_

Setakat video dikongsikan pada empat hari lalu, video ringkas ini sudah berjaya meraih hampir 5 juta tontonan serta lebih 600,000 likes daripada para netizen.