Follow Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini

Duke of Cambridge Putera William telah dianugerahkan sebagai lelaki botak paling seksi di dunia oleh syarikat pakar pembedahan kosmetik Longevita. Dia mengalahkan tokoh lain seperti pelakon Dwayne The Rock Johnson, Jason Statham, dan Michael Jordan.

Longevita menyatakan bahawa Putera William disebut sebagai ‘seksi’ sebanyak 17.6 juta kali di dalam blog, laporan dan halaman melalui carian Google. Selain tiga tokoh yang disebutkan sebelumnya, Putera William juga mengalahkan Mike Tyson, Pitbull, Vin Diesel, Bruce Willis, Floyd Mayweather, John Travolta, dan Presiden Rusia Vladimir Putin.

“Ada sebilangan besar pemimpin masyarakat botak yang dapat kita lihat,” kata jurucakap Longevita, yang dipetik oleh Times of India.

Namun, setelah hasil penyelidikan Longevita diterbitkan, banyak pengguna media sosial mengkritiknya, termasuk The Rock. “Bagaimana di cinnamon toast ini boleh terjadi – ketika Larry David jelas memiliki denyut nadi #Demandingrecount,” katanya.

Pengguna media sosial lain mendapati penilaian Longevita lucu dan mengkritik mereka. “April Fool bakal tiba. Tolong, hapus ini. Masih belum terlambat,” kata seorang netizen.

“Ini mesti menjadi tamparan bagi lelaki botak di mana-mana,” tulis pengguna media sosial lain mengenai anugerah ini kepada Putera William.

Putera Harry dan Meghan Markle putuskan hubungan keluarga diraja, mahu hidup seperti rakyat biasa. Klik pautan di bawah untuk membaca.

Putera Harry Dan Meghan Markle ‘Putuskan’ Hubungan Keluarga Diraja, Mahu Hidup Seperti Rakyat Biasa

Dilukis Oleh Seekor Babi, Lukisan Wajah Putera Harry Ini Dijual Pada Harga RM13,000

Selepas Umum Keluar Dari Keluarga Diraja, Putera Harry Dan Meghan Markle Ditawarkan Kerja Oleh Burger King