Langgan saluran Telegram kami untuk kemaskini berita baharu dan isu terkini. VOCKET

Pengumuman barisan jemaah menteri yang baru oleh Perdana Menteri Tan Sri Muhyiddin Mohd Yassin pada semalam menerima reaksi pelbagai daripada rakyat Malaysia.

Antara yang paling mencuri tumpuan sudah pastinya kembalinya bekas menteri belia dan sukan kita sebelum ini , Khairy Jamaluddin sebagai Menteri Sains, Teknologi dan Inovasi

Beliau yang berehat panjang selepas tidak menganggotai kabinet perdana menteri ketujuh sebelum ini bagaimanapun ‘dilihat’ bersedia untuk kembali berkhidmat kepada rakyat Malaysia selepas hampir dua tahun.

Perkara itu dapat dilihat melalui satu perkongsian yang dibuat di Insta story miliknya awal pagi ini apabila dia memuat naik dua keping gambar yang menunjukkan perubahan gaya rambutnya.

photo_2020-03-10_12-54-13

KJ yang sebelum ini sinonim dengan gaya rambut panjangnya sejak pasca Pilihan Raya Umum ke 14 yang lalu dilihat memotong rambutnya selepas diumumkan sebagai salah seorang menteri kabinet pada semalam.

Dalam perkongsian kedua, KJ memuat naik selfie-nya bersama gaya rambut baharu yang lebih pendek dan kemas berbanding sebelum ini.

photo_2020-03-10_12-54-10

Walaupun tidak meletakkan sebarang kapsyen bersama kiriman tersebut, namun kita sudah pastinya dapat membayangkan potongan rambut itu dilakukan bersempena kembalinya beliau sebagai salah seorang menteri yang baru diumumkan pada semalam.

KJ sebelum ini juga pernah mencuri tumpuan netizen pada tahun lalu selepas tampil dengan imej penuh maskulin dan berambut panjang ketika menjadi ‘cover’ untuk majalah Unreserved.

kj unr

Baca perkongsian kami sebelum ini mengenai senarai penuh kabinet dan jemaah menteri yang baru diumumkan pada semalam oleh Perdana Menteri Tan Sri Muhyiddin Yassin. Klik pautan untuk membaca.

Tan Sri Muhyiddin Yassin Umum Senarai Penuh Menteri Kabinet Baharu Malaysia

Muhyiddin Yassin Dilantik Perdana Menteri Ke-8

Anda Mungkin Suka