Sebut sahaja Perancis, pastinya anda sudah terbayang kota cinta Paris yang penuh dengan suasana romantik, bukan? Selain Fish & Chip, creme brulee merupakan antara makanan terkenal yang anda perlu cuba jika berkunjung ke sana.

Follow VOCKET di Telegram untuk isu isu viral terkini

Terbaharu, FamilyMart tampil perkenalkan aiskrim perisa creme brulee yang pastinya akan memikat selera anda. Gabungan rasa manis dan berlemak serta gula dibakar lalu cair dalam mulut akan membuatkan anda terliur hanya dengan memikirkan ia.

Difahamkan, aiskrim ini telah mula dijual sejak semalam dan hanya akan tersedia dalam waktu terhad sahaja. Rugi siapa yang tidak cuba waktu ini, nanti sudah tiada seperti perisa ‘sea salt’ baru nak cuba.

HYPE
Ini ‘Rahsia’ Pengasas Tudung Dari Kelantan Raih Keuntungan RM10,000 Dalam 2 Minggu
Baca lagi →

Buat anda yang ingin mencuba aiskrim perisa creme brulee ini, anda boleh beli di kesemua cawangan FamilyMart dan harganya cuma RM3.90 sahaja. Akan tetapi, harga sedikit berbeza di KLIA2 dan Genting. Tunggu apa lagi? Ayuh serbu FamilyMart terdekat untuk mencubanya hari ini.

Sementara itu, kami kongsikan artikel resipi untuk membuat Creme Brulee sendiri di rumah. Klik sahaja pautan di bawah ini.

Resipi Creme Brulee Lemak Berkrim Yang Sedap Dan Mudah Dibuat Ini Raih 1.2K ‘Shares’

‘Choco-Choco Nutty Frappucino’, Minuman Baru Starbucks Persis Ferrero Rocher Mula Dijual Hari Ini

Resipi Mudah Coklat Chip Ala Famous Amos Guna Air Fryer Dijamin Sedap Yang Raih 1K ‘Shares’