Nama A Aida cukup dikenali dalam kalangan rakyat Malaysia dan bagi yang tidak mengenalinya, beliau merupakan seorang penerbit. Baru-baru ini, A Aida mendakwa telah menolak lamaran bernilai RM20 juta daripada seorang lelaki.

Menurutnya, lamaran itu ditolak kerana lelaki tersebut mahukan beliau menjadi isteri kedua. Malah, lelaki tersebut mahu menambah jumlah wang yang ditawarkan tidak mencukupi.

Realme-7-Pro-Sun-Kissed-SpecIal-Edition
HYPE
Serba Lengkap, Unik Dengan Vegan Micrograin Leather, Ini 5 Sebab realme 7 Pro Special Edition Berbaloi Untuk Dimiliki
Baca lagi →

Tambahnya, kriteria calon suami yang dicarinya bukanlah lelaki yang kaya-raya dan bukannya milik orang lain. Malah, beliau mengatakan bahawa dirinya tidak wajar untuk menjadi isteri nombor dua selepas bersusah-payah dia ‘memasang badan’.

Akan tetapi, jika ada lelaki yang berbadan sado, beliau sudi menerima walaupun lelaki itu tidak berduit. Untuk pengetahuan anda, A Aida pernah berkahwin empat kali tetapi perkahwinannya tiada jodoh yang panjang.

Sementara itu, buat para pengantin di luar sana, kami ingin kongsikan lokasi majlis perkahwinan untuk anda yang masih mencari. Klik sahaja pautan di bawah ini.

Ini 5 Lokasi Majlis Perkahwinan Terbaik Di Lembah Klang Khas Buat Bakal Pengantin

Sanggup Ikat Perut, Lelaki Ini Kongsi Kisah Kumpul Duit Demi Majlis Perkahwinan

Perkahwinan Gadis Melayu Dengan Lelaki Kacukan ‘Chinese-British’ Ini Tarik Perhatian Netizen

Anda Mungkin Suka