Masa yang dinanti-nanti sudah tiba. Rey & Co kembali untuk sambungan kisah Star Wars: The Force Awakens ! Rian Johnson akan bertindak sebagai penulis dan pengarah untuk ini. Star Wars: The Last Jedi akan mula ditayangkan di pawagam pada 14 Disember 2017.

Hunter Killer Photo
HYPE
Misi Menyelamat Penuh Debaran Dalam ‘Hunter Killer’
Baca lagi →

Tidak perlu diperkenalkan lagi watak-watak dalam filem Star Wars ini kerana pastinya anda sudah mengenali mereka dalam The Force Awakens. Rey pergi bertemu Luke Skywalker untuk belajar dengan lebih lanjut ilmu untuk menjadi seorang Jedi sejati. Kylo Ren yang kalah di tangan Rey pasti akan kembali dengan penuh dendam dan khabarnya akan ada insan yang berubah ke arah Dark Side!

Peminat-peminat tegar Star Wars pastinya sudah tidak sabar untuk menantikan detik 14 Disember 2017 untuk tayangan filem ini. Jangan risau dan ada berita baik buat para peminat sekalian. Dengan kerjasama Walt Disney Studios Malaysia, kami ada 10 pasang tiket untuk ke tayangan perdana Star Wars: The Last Jedi, fleece jacket, beg, mug, wireless headphone serta juga jam tangan edisi khas Star Wars: The Last Jedi untuk anda menangi! Isi butiran dan jawab soalan untuk peluang memenangi tiket dan hadiah eksklusif Star Wars ini.

premiem star

Special Screening ‘Star Wars: The Last Jedi’
Tarikh: Rabu, 13 December 2017
Masa : 9.15PM
Tempat: GSC, Mid Valley

Syarat Penyertaan

1. Ikuti laman FB Walt Disney Studios Malaysia dan share peraduan ini di halaman Facebook anda. Jangan lupa untuk letak hashtag #VocketPremiere dan #TheLastJediMY pada posting anda.

2. Setiap pemenang akan dihadiahkan dua keping tiket ke tayangan premiere ini. Tarikh tutup penyertaan adalah pada 9 Disember 2017 8.00 malam (Sabtu). Pemenang akan dihubungi pada 10 Disember 2017 (Ahad).

3. Isi butiran dan jawab soalan anda dalam lampiran di bawah untuk memudahkan kami menghubungi anda andai terpilih sebagai pemenang.

4. Pemenang akan dihubungi melalui email.

Semoga berjaya. May the force be with you!

BACAAN SETERUSNYA

© 2018 Vocket Media Sdn Bhd (1173405-W), a part of Media Prima Group