Sebut mengenai travel pasti ramai yang mengimpikannya. Hampir dua tahun tidak dapat travel berikutan pandemik yang melanda secara tidak langsung turut membuatkan passion terhadap travel turut berkurang.

Dalam usaha untuk meningkatkan lagi pengetahuan serta ‘mengembara’ tanpa halangan, BookXcess telah memperkenalkan tema Travel Fair bermula 4 Ogos lalu dalam menjemput para pembaca memperoleh ilmu pengetahuan sambil berhibur mengenai sesuatu menerusi pembacaan.

Menurut pengasas bersama BookXcess, Andrew Yap, membaca telah membuktikan mampu membuatkan seseorang lebih tenang serta mampu ‘bebas’ daripada situasi yang melanda.

Travel Fair 1

Buku-buku travel berunsurkan makanan, budaya, rekaan senibina, fantasi dan pengalaman penulis antara yang ditawarkan pada pada BookXcess menerusi kerjasama bersama Klook.

Menariknya, promosi sehingga 80% antara yang bakal ditawarkan pada seleksi buku yang ditawarkan membolehkan pengguna mendapatkan buku serendah RM9.90. Apa tunggu lagi? Ayuh dapatkan seleksi buku menarik dengan harga promosi sehingga 10 Ogos ini dengan klik di sini.

Netizen sayu melihat keadaan terkini Pacific Star Parade yang kini tidak lagi semeriah dahulu.

Pernah Menjadi Lokasi Tumpuan Di Kedah, Netizen Sayu Lihat Keadaan Terkini Pacific Star Parade

‘Tersangkut’ Dalam Bilik Air Stesen Minyak, Lelaki Ini Guna Aplikasi Setel Sebagai Penyelamat

Anda Mungkin Suka