Langgan saluran Telegram kami untuk kemaskini berita baharu dan isu terkini. VOCKET

Baru-baru ini dunia hiburan menimbulkan satu isu yang menjadi persoalan netizen di media sosial iaitu berkenaan bakat atau followers, mana satu yang lebih penting? Tidak lama kemudian, gempar mengenai seorang influencer popular yang dikatakan ‘buat onar’ di set penggambaran iklan.

Kami sempat merakam detik pengarah video tersebut yang kelihatan kecewa dengan lakonan influencer itu yang kelihatan ‘kayu’. Kalau hendak tahu macam mana ‘kayu’ lakonan influencer terbabit, anda lihat dan nilailah sendiri video ini.

Kalau kita kelihatan cantik, tiada apa yang mustahil untuk kita lakukan. Ingat, keyakinan diri adalah kunci kejayaan sebenar.

Rahsia untuk menyerlahkan kecantikkan sebenar anda

Lennox FirmUp+ Bright adalah produk kolagen yang akan mengubah hari anda. Nak tahu sebabnya? Kerana Lennox FirmUp+ Bright membantu mengatasi masalah kulit sensitif. Tambah pula dengan norma baharu, kita hari-hari memakai pelitup muka yang sedikit sebanyak memberi kesan kepada kulit wajah.

Masalah kulit muka berjerawat, blackhead, tona kulit tak sekata semuanya boleh diselesaikan dengan menggunakan Lennox FirmUp+ Bright. Bukan itu saja, kolagen ini juga membantu menghalang sinaran UV daripada menyerap terus ke kulit anda dan yang paling penting ia dapat mencerahkan kulit anda. Best!

Apa anda tunggu lagi? Jom dapatkan Lennox FirmUp+ Bright sempena promosi bulan Collagen Lennox sekarang!

Beli Lennox, ambil gambar dan menang

Lennox

Adakah anda pemenang bertuah yang akan mendapat hadiah produk Lennox yang bernilai sehingga RM2,000?

Sertai peraduan ini dengan tiga langkah mudah:

1. Beli produk Lennox bernilai RM200 dan anda boleh gabungkan maksima 2 resit
2. Ambil gambar resit sebagai bukti, pastikan gambar itu jelas ya
3. Sila PM nama, nombor telefon serta gambar resit ke Halaman Facebook Lennox Malaysia . Ayuh!