Langgan saluran Telegram kami untuk kemaskini berita baharu dan isu terkini. VOCKET

Penciptaan kenderaan angkasa, SpaceX yang diasaskan oleh usahawan terkenal Elon Musk bukanlah suatu perkara yang asing lagi bagi pencinta teknologi angkasa. Terbaharu pihak SpaceX mengeluarkan kenyataan akan membawa seorang jutawan dari Jepun untuk menjadi penumpang pertama kenderaan angkasa tersebut.

Untuk pengetahuan, jutawan Jepun yang dikenali sebagai Yusaku Maezawa merupakan pengasas jualan baju atas talian terbesar di Jepun, Zozotown. Pengembaraan beliau bersama Big Falcon Rocket (BFR) SpaceX akan dijadualkan akan berlepas pada tahun 2023.

Yusaku Maezawa merancang untuk membawa beberapa orang artis terpilih untuk menyertai pengembaraan beliau. Usahawan yang mempunyai aset bernilai USD2.9 bilion (+-RM 12 bilion) mengeluarkan kenyataan di majlis pelancaran SpaceX baru-baru ini yang menyatakan beliau akan memilih kira-kira 6 hingga 8 artis dari seluruh dunia untuk bersama beliau merasai pengalaman tersebut. Mungkinkah ada selebriti dari Malaysia yang akan terpilih untuk menyertai beliau nanti?

Saksikan Guns ‘N Roses Beraksi Di ‘Not In This Lifetime Tour Live In Malaysia

Guns N’ Roses sekali lagi kembali ke Malaysia tetapi kali ini berbeza kerana line-up asal mereka yang akan menghiburkan anda!

Dapatkan potongan harga sebanyak 15% dengan memasukkan kod MSIA7 untuk setiap kategori (kecuali VVIP)!

Tiket boleh terus dibeli di buytickets.com.my.

GNR_Vocket_20x30in

Maklumat lanjut layari Facebook Rasmi Guns ‘N Roses, Facebook Fans Guns ‘N Roses, dan Facebook Galaxy Group.

Jumpa anda di sana!

Anda Mungkin Suka