Penggunaan vakum sangat membantu dalam kerja-kerja membersihkan rumah. Senang nak sedut habuk, sisa makanan atau sampah-sampah kecil. Dengan teknologi hari ini, bentuk vakum pun dah tak besar macam dulu lagi. Ianya lebih praktikal, kecil, ringan dan mudah digunakan. Terdapat banyak jenama yang mengeluarkan vakum jenis mudah alih 2 dalam 1, tetapi jika anda sedang mencari vakum pada harga bawah RM100, jenama keluaran OEM ini antara terbaik yang kami syorkan.

vakumj

Vakum mudah alih OEM ini hadir dengan wayar sepanjang 5 meter, jadi ia bantu memudahkan pergerakan anda ketika sedang melakukan kerja-kerja pembersihan. Tidak hanya ditawarkan pada harga rendah, kemampuan sedutan vakum ini turut tidak mengecewakan dan satu lagi, vakum OEM ini tidak bising seperti kebanyakkan vakum yang lain.

Paling menarik, inovasi reka bentuk 2 dalam 1 yang disediakan ini sangat membantu. Mudah nak bersihkan kawasan yang kecil atau sempit. Boleh menampung habuk hingga 1.2 litter dalam satu-satu masa, untuk tugas harian ianya sudah terlalu mencukupi.

Dengan lebih daripada 100 reviu dan testimoni pelanggan, anda pasti tidak akan menyesal. Secara keseluruhan, produk vakum OEM ini menerima rating 4.5/5 bintang serta feedback yang baik oleh pengguna. Boleh baca di bawah:

Screenshot_1

Kami kira, pada harga serendah RM67.90 untuk produk vakum berkualiti seperti ini, ia satu tawaran yang tidak wajar dilepaskan. Boleh dapatkan di sini sebelum kehabisan stok.

BACAAN SETERUSNYA

© 2018 Vocket Media Sdn Bhd (1173405-W). Dibuat dengan cinta di Damansara ❤