Subscribe to Vocket TV

Langgan saluran Telegram kami untuk kemaskini berita baharu dan isu terkini. VOCKET

Bila bercakap tentang kamera pada ‘smartphones’, model baharu daripada HUAWEI iaitu P40 Pro+ ternyata memberi saingan hebat terhadap peranti yang berada di dalam kelasnya.

Kami mencuba kehebatan Penta Camera yang terdapat pada P40 Pro+ ini serta mencuba beberapa ‘features’ hebat lain yang terdapat pada peranti ini. Antaranya Nano-tech Ceramic panelnya yang tahan calar, fungsi 100x SuperZoom yang awesome, teknologi AI Golden Snap yang bantu anda ‘repair gambar’ dan juga pengecasan 40W Dual SuperCharge yang boleh cas peranti anda daripada 0-70% dalam masa 30 minit sahaja secara wayar dan Wireless.

HYPE
Mudah Dan Memuaskan, REV Ad Manager Buka Peluang Bantu Promosi Perniagaan Tempatan
Baca lagi →

Lebih menarik jika anda tempah sekarang model P40 Pro+ ini, anda turut akan menerima 40W Wireless Stand Dock dan FreeBuds 3 secara percuma! Boleh terus ke HUAWEI Experience Store (HES) berdekatan anda untuk cuba sendiri fungsi yang ada pada P40 Pro+ ini. Memang puas hati.

P/S: HUAWEI AppGallery Carnival kembali dari 19 Jun hingga 30 Jun! Untuk peluang menang hadiah lucky draw seperti Proton X70 dan 500 unit skuter elektrik, klik pada link ini.