Langgan saluran Telegram kami untuk kemaskini berita baharu dan isu terkini. VOCKET

A new Star Wars movie is just around the corner! Ramai yang teruja sebenarnya dengan filem spin off terbaru Star Wars ini. Tak faham apa maksud spin off? Anda boleh baca berkenaan maksud spin off di sini.

Baca : Ini Peluang Anda Untuk Membeli Merchandise Rasmi ‘Rogue One : A Star Wars Story™ Pada Harga Yang Awesome

Baik, anda dah baca berkenaan maksud spin off? Baik mari kita watak dari Rogue One yang mana paling mengambarkan siapa diri anda. Anda boleh boleh di sini dan baca penjelasan character anda di bawah.

1. Jyn Erso – The Adventurous Hero

star-1

Anda seorang yang sangat berani! Walaupun anda masih muda, tetapi anda boleh dipercayai untuk menjalankan kerja-kerja yang mempunyai komitmen yang tinggi. Anda akan menjadi seseorang yang hebat di masa akan datang. Anda juga seorang yang kuat tetapi keras kepala dan degil.

2. Cassian Andor – The Intelligent Captain

star-2

The Kapitan of the team! Cassian berpihak kepada Alliance dan turut terpilih untuk misi mencuri pelan Death Star Ini. Beliau seorang yang agak pendiam dan tidak banyak bercakap tetapi sangat berpengalaman. Anda adalah seorang yang berpengetahuan luas, berkarisma, berani dan professional.

3. Chirrut Imwe – The Blind Monk

star-3

Imwe adalah seorang sami yang buta yang berjuang di jalan Jedi. Anda seorang yang berani menempuh onak dan duri dan tiada apa yang boleh menghalang anda! Anda seorang yang berprinsip dan kekurangan diri tidak membataskan kemampuan anda. Di samping itu, anda juga seorang yang spiritual dan dan sentiasa optimistik.

4. Baze Malbus – The Freelance Assasin

star-4

Malbus sentiasa berjuang bersama rakan baiknya, Imwe. Anda seorang yang handal dan optimistik. Jika anda mahukan sesuatu, anda akan tetap mendapatkannya. Tiada maksud ‘No’ dalam kamus anda. Anda juga seorang yang akan menyempurnakan tugas anda walau apa pun yang berlaku.

5. K-2S0 – The Loyal Robot

star-5-k-2so

Pada awalnya, robot ini deprogram untuk berpihak kepada Galactic Emporer sebelum Cassian menemuinya dan memprogramnya kembali untuk berpihak kepada Alliance. Anda adalah penghibur di kalangan rakan-rakan anda dan semua orang sayangkan anda. Anda juga seorang yang setia dan akan berjuang berhabis-habisan bersama rakan anda.

6. Bodhi Rook – The Handsome Pilot

star-6-bodhi

Anda seorang yang mahir dalam bidang yang anda ceburi. Anda seorang yang berpengalaman dan anda tetap cool jika sesuatu yang dirancang tidak berjalan seperti yang dirancang. Anda juga seorang team player dan lebih suka bekerja secara berkumpulan.

7. Darth Vader – The Dark One

star-7

Anda seorang yang rebellious! Anda mempunyai pendapat yang berbeza dengan orang lain yang anda rasanya ianya benar. Anda seorang yang berazam dan mahukan setiap perkara dilakukan dengan cara anda sendiri. Tetapi segala yang anda buat semuanya untuk kepentingan dan keselamatan keluarga anda sendiri.

Kini masanya untuk anda mengundi watak manakah yang paling sesuai menggambarkan diri anda. Barulah kita tahu anda di team yang mana. Anda boleh undi di sini.

Pilihan telah dibuat dan tahukah anda, anda boleh menebus official merchandise watak kegemaran anda ini di Giant pada harga yang istimewa? Sempena filem terbaru Star Wars, Rogue One: A Star Wars Story™ anda boleh kumpul merchandise edisi khas filem ini bermula 3 November 2016 sehingga 31 Disember 2016! Giant akan melancarkan merchandise rasmi Rogue One: A Star Wars Story™! Barangan seperti Tin Lunch Box, Travel Luggage, Death Star Umbrella dan Drawstring Bag boleh dibeli dan dikumpul oleh para peminat.

photo_2016-10-31_10-18-42

Lebih menarik adalah terdapat stamp khas yang anda perlu kumpul dan boleh tebus merchandise ini dengan harga discount! Bagaimana caranya untuk dapatkan stamp khas ini? Apabila anda berbelanja di Giant sebanyak RM30, terus anda dapat 1 stamp. Mudah kan? Jadi anda hanya perlu kumpul 10 stamp untuk melayakkan anda membeli barangan rasmi Rogue One: A Star Wars Story™ pada harga yang lebih murah. Anda juga boleh dapat stamp khas ini jika anda mengisi minyak di Caltex dengan nilai RM30 atau membeli produk terpilih keluaran P&G. Cool!

Jangan lupa untuk terjah Giant untuk membeli official merchandise Star Wars ini. Lagi banyak anda berbelanja, lebih cepat peluang untuk anda kumpul setiap produk ini. Pilihan di tangan anda. May the force be with you!