Follow Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini

Converse Malaysia secara rasmi telah melancarkan kempen Musim Bunga ’23 mereka, “Connect with The Unexpected. Create Now. Create Next.” Perasmian hebat ini telah berlangsung di Kuala Lumpur dengan acara pengaktifan berlangsung di Whatever Works Coffee, Kuala Lumpur.

Artikel Berkaitan:

Kempen kreatif terbaru Converse ini merupakan misi berterusan Converse untuk memberi kuasa dan sokongan kepada komuniti dalam mengekspresikan diri dan kreativiti dalam sukan, muzik, seni dan fesyen.

Fasa pertama untuk kempen ini, Converse telah bekerjasama dengan kumpulan duo muzik eksperimental, Wobbebong dan kumpulan rock, Porcelane untuk menghasilkan soundtrack unik bagi kempen tersebut yang menggabungkan gaya muzik berbeza mereka mejadi satu.

HYPE
Capai 5.4 Juta Tontonan, Alha Alfa Cosmetics Berjaya Mendimensikan AJL 37 Dengan Kemeriahan
Baca lagi →

Wobbebong merupakan duo yang diasaskan pada 2021, terdiri daripada Aisya dan Hanna yang pada mulanya bermula dengan projek rakam semula lagu popular. Mereka kemudiannya mula mencipa lagu sendiri yang unik dan penuh eksperimental.

Porcelane merupakan sebuah kumpulan rock Malaysia yang mempunyai visi untuk menawan penonton melalui cerita dan muzik. Mereka terdiri daripada Adam Ariff (vokal dan gitar), Ajith Nair (gitar utama), Sandro Guerzo (bass) dan Daud Ho (drum). Setiap daripada mereka mempunyai perspektif unik dalam muzik dan tidak takut untuk bereksperimen dengan genre yang mereka minati – midwest-emo, shoegaze, dan pop-punk dalam menghasilkan produk yang segar.

Acara pelancaran itu juga menampilkan persembahan sokongan oleh Late Night Frequency, Pasca Sini & DJ Choobs, pameran foto oleh ChumTheCat dan pemetaan projeksi oleh Grasshopper yang turut menjadi anggota All Stars. Tetamu juga dapat pulang dengan beberapa seni lukisan tangan pada kasut Converse mereka oleh ahli All Stars Maimojie.

Kasut Chucks 70 percuma untuk anda!

Selaras dengan misi Connect with The Unexpected. Create Now. Create Next, Converse mahu belanja anda dan seorang rakan anda sepasang sneakers Converse Chuck 70!

Caranya mudah; anda hanya perlu hasilkan satu video rentak bunyi dengan sneakers Converse anda dan muat naik di Instagram Reels dengan hashtag #ConnectWithTheUnexpected. Penyertaan paling kreatif akan dipilih sebagai pemenang. Peraduan ini sudah bermula dan akan berakhir 27 Mac 2023. Let’s go!