Follow Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini

Sektor perfileman adalah antara yang paling terkesan pada ketika ketika ini angkara COVID-19. Filem hebat yang sepatutnya ditayangkan pada bulan Mac dan April hampir kebanyakannya ditunda ke tarikh yang baharu.

Warner Bros nampaknya hadir dengan satu solusi bagi menangani krisis ini. Menurut laporan TheWrap, pengerusi Warner Bros Toby Emmerich sedang mempertimbangkan kemungkinan filem terbesar mereka Untuk tahun ini, Wonder Woman 1984 dilancarkan terus secara atas talian Untuk tontonan semua peminat.

Priority Warner Bros tetap untuk melancarkan filem ini di pawagam tetapi sekiranya pandemik ini berterusan sehingga tarikh tayangan Wonder Woman 1984 pada 4 Jun 2020, Warner Bros mungkin meneruskan pilihan ini sekiranya tidak mahu menunda tayangan Wonder Woman 1984.

Namun ada pihak yang tidak bersetuju dengan perkara tersebut. Mereka merasakan tindakan berkenaan akan menghilangkan nilai eksklusif sesebuah filem baharu yang biasanya akan ditayangkan di pawagam dahulu dan kemudiannya dalam versi digital dan camera padat.

Melancarkannya secara dalam talian turut memberi peluang untuk filem ini dicetak rompak dengan lebih cepat dan menyebabkan kutipan filem ini menjadi lebih rendah daripada yang diharapkan.

Adakah anda bakal menontonnya secara dalam talian atau kekal manantinya muncul di pawagam? Sementara itu, Netflix kini membenarkan anda dan rakan untuk menonton rancangan yang sama secara berasingan.

Netflix Party Bolehkan Anda Dan Rakan Tonton Rancangan Yang Sama Secara Berasingan

Dua Pawagam Utama Negara Tutup Operasi Bermula Esok