Langgan saluran Telegram kami untuk kemaskini berita baharu dan isu terkini. VOCKET

Penyanyi-penulis lagu Yunalis Zara’ai yang terbang tinggi di Amerika Syarikat, dengan imej beliau terpampang di NASDAQ Billboard di menara NASDAQ di tengah-tengah New York Times Square.

Penyanyi wanita berusia 30 tahun itu mendedahkan berita itu melalui Twitter semalam apabila dia menulis tweet yang berbunyi: “Gadis kelahiran Kedah baru sahaja dipaparkan di billboard @NASDAQ di Times Square New York hari ini.”

HYPE
Mudah Dan Memuaskan, REV Ad Manager Buka Peluang Bantu Promosi Perniagaan Tempatan
Baca lagi →

Penyanyi itu tidak dapat menahan keseronokan beliau ketika bertemu media dalam pada majlis pelancaran YunaForLosravelda di Glasshouse Seputeh di sini.

Yuna bekerjasama dengan LosraVelda, jenama fesyen tempatan untuk menghasilkan tudung pastel dengan koleksi yang berwarna-warni.

“Alhamdulillah, saya percaya ini adalah rezeki saya selepas pengumuman album Chapters pada Mei lepas. Saya telah bekerja keras di Amerika Syarikat selama lima tahun dan melihat muka saya terpampang di billboard NASDAQ menjadikannya semua berbaloi, “katanya.

NASDAQ adalah syarikat bursa saham Amerika.

“Setiap bulan, billboard itu akan menampilkan artis-artis untuk mempromosikan muzik mereka, dan bulan ini adalah giliran saya,” katanya.

Billboard elektronik besar itu juga sebelum ini pernah memaparkan artis-artis Amerika seperti The Chainsmokers.

BACA: Album Yuna Antara Yang Terbaik Tahun Ini Menurut Majalah ‘Rolling Stone’

Artikel di atas disumbangkan oleh Syahirah Mokhtazar. NST. Boleh ikuti beliau di sini.