Jika pada tahun lalu Apple iPhone X dengan processor Apple A11 Bionic berjaya menjadi telefon pintar terpantas, pada kali ini Apple nampaknya terus mengekalkan takhta dimana model Apple iPhone XS dan XS Max berjaya menjadi telefon pintar terpantas.

Bagi mendapatkan keputusan model manakah merupakan telefon pintar terpantas setakat ini, beberapa ujian telah dibuat. Antaranya adalah melalui ujian Geekbench 4 bagi menguji prestasi telefon pintar. Masa yang diperlukan bagi proses suntingan serta membuka aplikasi melibatkan game antara yang turut diambil kira. Berikut merupakan perbandingan yang dibuat bersama beberapa antara telefon pintar terhebat setakat ini.

Amirudin Shari
HYPE
Lihat Salah Satu Norma Baharu Dalam Menyambut Hari Raya Aidilfitri Tahun Ini
Baca lagi →

aHR0cDovL21lZGlhLmJlc3RvZm1pY3JvLmNvbS9aL1AvNzk4MzI1L29yaWdpbmFsL1RHX2lQaG9uZVhzX01heF9HZWVrYmVuY2hfYm90aC5qcGc=

Screen Shot 2018-09-23 at 1.22.12 PM

Screen Shot 2018-09-23 at 1.22.22 PM

Untuk pengetahuan anda, processor terbaru Apple ini membolehkan pengguna mendapatkan kepantasan penggunaan sehingga 15% berbanding model sebelum ini. Selain itu, Apple A12 turut menjanjikan pengurangan penggunaan bateri sehingga 50%. Dalam erti kata lain, kapasiti bateri yang kecil pastinya bukan lagi masalah buat Apple iPhone terbaru.

Sekiranya anda merupakan peminat iOS serta berpendapat perubahan yang ditawarkan sangat berbeza berbanding model telefon pintar yang anda gunakan sekarang ini, mungkin mendapatkan Apple iPhone XS merupakan pilihan yang berbaloi.

Saksikan Guns ‘N Roses Beraksi Di ‘Not In This Lifetime Tour Live In Malaysia

Guns N’ Roses sekali lagi kembali ke Malaysia tetapi kali ini berbeza kerana line-up asal mereka yang akan menghiburkan anda!

Dapatkan potongan harga sebanyak 15% dengan memasukkan kod MSIA7 untuk setiap kategori (kecuali VVIP)!

Tiket boleh terus dibeli di buytickets.com.my.

Maklumat lanjut layari Facebook Rasmi Guns ‘N Roses, Facebook Fans Guns ‘N Roses, dan Facebook Galaxy Group.

Jumpa anda di sana!

Anda Mungkin Suka