Sebuah berita yang menyedihkan buat atlet kesayangan negara dan juga Rakyat Malaysia dimana jaguh badminton negara Datuk Lee Chong Wei disahkan menghidap kanser hidung peringkat awal. Laporan ini turut disahkan oleh Badminton Association of Malaysia (BAM).

Walking
HYPE
‘Pembunuh’ Yang Datang Tanpa Diundang, Apa Yang Anda Perlu Tahu Tentang Kanser
Baca lagi →

Kenyataan ini turut disahkan sendiri oleh Badminton Association of Malaysia (BAM) serta presiden BAM, Datuk Seri Norza Zakaria. Berdasarkan berita yang mengejutkan ramai ini presiden BAM turut menyeru orang ramai untuk memberi ruang serta sokongan buat Datuk Lee Chong Wei selepas berita mengenai bintang negara ini menghidapi kanser peringkat ketiga mula tersebar.

lee-chong-wei

Sumber: Stadium Astro

Ketika ini, difahamkan Datuk Lee Chong Wei sedang berada di Taiwan untuk mendapatkan rawatan serta rehat. Berdasarkan laporan, Datuk Lee Chong dijangka tiba di Malaysia pada akhir bulan ini seusia habis proses rawatan.

Takziah kami ucapkan buat seluruh keluarga Datuk Lee Chong Wei. Semoga proses rawatan beliau berjalan dengan lancar dan jayanya. Terima kasih diatas segala usaha anda selama anda. Sememangnya Datuk Lee Chong Wei bakal terpahat sebagai lagenda badminton negara sepanjang zaman.

Saksikan Guns ‘N Roses Beraksi Di ‘Not In This Lifetime Tour Live In Malaysia

Guns N’ Roses sekali lagi kembali ke Malaysia tetapi kali ini berbeza kerana line-up asal mereka yang akan menghiburkan anda!

Dapatkan potongan harga sebanyak 15% dengan memasukkan kod MSIA7 untuk setiap kategori (kecuali VVIP)!

Tiket boleh terus dibeli di buytickets.com.my.

Maklumat lanjut layari Facebook Rasmi Guns ‘N Roses, Facebook Fans Guns ‘N Roses, dan Facebook Galaxy Group.

BACAAN SETERUSNYA

© 2018 Vocket Media Sdn Bhd (1173405-W), a part of Media Prima Group