Siapa sangka musim ke-7 siri ini walaupun menerima kritikan daripada penonton, akhirnya drama Game of Thrones berjaya memenangi kategori idaman ramai, ‘Outstanding Drama Series’ di anugerah berprestij Emmy Awards yang ke-70.

Hunter Killer Photo
HYPE
Misi Menyelamat Penuh Debaran Dalam ‘Hunter Killer’
Baca lagi →

Drama ini telah menerima kritikan berikutan dengan skrip dan lakonan yang agak kurang ‘menyengat’ semenjak siri yang lepas. Walaubagaimana pun perkara tersebut tidak menghalang para juri untuk menobatkan drama dan barisan pelakon dalam beberapa kategori yang dipertandingkan.

game of throne

‘Game of Thrones’ telah dicalonkan dalam 7 kategori dan berjaya merangkul 3 daripada kategori yang dicalonkan iaitu Drama Series dan Supporting Actor-Drama Series yang dimenangi oleh Peter Dinklage yang mengalahkan Nikolaj Coster-Waldau daripada drama yang sama. Drama ini juga berjaya menggondol kategori ‘Special Visual Effect’.

Dengan kemenangan ini, ada di antara peminat setia GOT merancang untuk menonton kesemua siri berturut-turut hujung minggu ini?

Saksikan Guns ‘N Roses Beraksi Di ‘Not In This Lifetime Tour Live In Malaysia

Guns N’ Roses sekali lagi kembali ke Malaysia tetapi kali ini berbeza kerana line-up asal mereka yang akan menghiburkan anda!

Dapatkan potongan harga sebanyak 15% dengan memasukkan kod MSIA7 untuk setiap kategori (kecuali VVIP)!

Tiket boleh terus dibeli di buytickets.com.my.

GNR_Vocket_20x30in

Maklumat lanjut layari Facebook Rasmi Guns ‘N Roses, Facebook Fans Guns ‘N Roses, dan Facebook Galaxy Group.

Jumpa anda di sana!

BACAAN SETERUSNYA

© 2018 Vocket Media Sdn Bhd (1173405-W), a part of Media Prima Group