Bersempena Paris Auto Show yang bakal berlangsung pada bulan hadapan, jenama automatif dari German iaitu Mercedes bakal memperkenalkan model terbaru mereka secara rasmi iaitu Mercedes AMG A35.

Hunter Killer Cover
HYPE
Peperangan Bawah Laut Dan Darat Penuh Aksi Gempak Dan Mendebarkan Dalam ‘Hunter Killer’
Baca lagi →

Model AMG A35 ini merupakan kereta versi hatchback terbaru dengan spesifikasi yang sedikit rendah daripada model AMG A45 dan merupakan saingan untuk kereta jenama Audi, Volkwagen dan serta Honda.

Melihat daripada gambar yang tertiris, Mercedes masih lagi mengekalkan rekaan ikonik mereka pada model ini. Antaranya adalah gril AMG dengan dua jalur yang memegang logo penjenamaan bintang Mercedes-benz serta lencana AMG pada bahagian kiri.

Model AMG A35 dijangka di tiba di Malaysia pada hujung tahun ini. Dikatakan harga model ini dijangka lebih murah dari model A45. Kepada yang ingin mendapatkan A45 namun tidak mahu berbelanja lebih tetapi tidak mencukupi modal, kami cadangkan anda untuk dapatkan model terbaru ini.

amg-a35 (5)

amg-a35 (1)

Saksikan Guns ‘N Roses Beraksi Di ‘Not In This Lifetime Tour Live In Malaysia

Guns N’ Roses sekali lagi kembali ke Malaysia tetapi kali ini berbeza kerana line-up asal mereka yang akan menghiburkan anda!

Dapatkan potongan harga sebanyak 15% dengan memasukkan kod MSIA7 untuk setiap kategori (kecuali VVIP)!

Tiket boleh terus dibeli di buytickets.com.my.

Maklumat lanjut layari Facebook Rasmi Guns ‘N Roses, Facebook Fans Guns ‘N Roses, dan Facebook Galaxy Group.

BACAAN SETERUSNYA

© 2018 Vocket Media Sdn Bhd (1173405-W), a part of Media Prima Group