Sejak mula diperkenalkan Apple iPhone X sememangnya tidak lari daripada hype. Baik dari segi harganya mahupun fungsi serta spesifikasi yang ditawarkan.

Dalam pada itu, disebalik harganya yang premium ternyata Apple iPhone X mungkin pilihan yang terbaik dan berbaloi buat sesetengah pihak. Penggunaan skrin paparan terbaik berbanding kesemua smartphone antara disahkan oleh DisplayMate.

IMG_2966
HYPE
Jenama Qaysaa Jelajah Sepanyol, Pink La Muralla Roja Jadi Pilihan ‘Photoshoot’ Raya 2020
Baca lagi →

apple-091217-iphone-x-4120

Melalui ujian DxOMark, jelas Apple iPhone kini merupakan smartphone terbaik anda boleh dapatkan sekiranya anda mahukan gambar yang terbaik disetiap foto yang diambil.

Pada kali ini, jurugambar terkenal Austin Mann telah menguji Apple iPhone X untuk melihat sejauh manakah potensi model terbaru iPhone ini. Hasilnya adalah seperti yang dapat anda lihat dibawah. Gambar yang diambil adalah sepanjang perjalanan beliau di Buenos Dias.

iphonexcamerareivew_mann01

iphonextelephoto

iPhoneX_5

iPhoneX_7

iPhoneX_6

iPhoneX_4

iPhoneX_3

iPhoneX_1

Berdasarkan pengalaman Austin Mann, beliau berpendapat iPhone X merupakan smartphone terbaik pernah beliau gunakan setakat ini. Gambar yang dihasilkan menepati citarasa beliau sebagai jurufoto manakala rekaannya pula sangat selesa untuk digunakan.

Buat anda yang berminat dengan hasil seni Austin Mann, anda turut boleh mengikuti perjalanan fotografi beliau dengan mengikuti beliau di Instagram.

Baca lagi: Anda Boleh Dapatkan Apple iPhone 8 Dan 8 Plus Dengan Diskaun Sehingga RM450

Anda Mungkin Suka